понеділок, 25 вересня 2017 19:15

Підготувалися до "гарячої" політичної осені - за порядком під час масових акцій стежитиме спецвідділ поліції

Підготувалися до "гарячої" політичної осені - за порядком під час масових акцій стежитиме спецвідділ поліції
Створили нову службу, яка під час масових заходів вестиме переговори з протестуючими. Фото: "РИА Новости Украина"

У Києві створили нову службу, яка під час масових заходів вестиме переговори з протестувальниками. Так у столичному управлінні поліції підготувалися до "гарячої" політичної осені.

Про це заявив начальник головуправління Нацполіції Києва Андрій Крищенко, повідомляє "Цензор.НЕТ".

"Створили нову службу. Це буде відділ переговірників. Зараз вже його запускаємо. Всі пройшли навчання. Ми узагальнили досвід поліції Києва і країни, зокрема, трагічний", - сказав Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці близько доби стежать за жертвою

До відділу набиратимуть людей, які раніше ніколи не брали участь в протистояннях поліції з мітингувальниками. Зокрема, під час Революції гідності.

"Вони вестимуть переговори, роз'яснюватимуть закон, прийматимуть на себе якусь частину первинного негативу. Керуватиме відділом жінка, яка пройшла через АТО, відслужила на Донбасі три роки", - зауважив керівник столичної поліції.

Зі співробітниками спецпідрозділів теж проводять психологічні тренінги. Вони пройшли медичну підготовку фельдшерського рівня. Зможуть надати адекватну першу допомогу, запевнив він.

18 липня п'яний полковник Міноборони Олександр Конотопенко влаштував дебош у мікрорайоні Оболонь у Києві.

Зараз ви читаєте новину «Підготувалися до "гарячої" політичної осені - за порядком під час масових акцій стежитиме спецвідділ поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі