понеділок, 29 травня 2017 19:09

"Почула вибух. Аж стіни затряслися" - свідки про комунальний "апокаліпсис" у Голосієвому

"Почула вибух. Аж стіни затряслися" - свідки про комунальний "апокаліпсис" у Голосієвому
На просп. Голосіївському, 27 прорвало трубу. Фонтан води сягнув 7-го поверху. Фото: Олександр Гусєв

В аварії на просп. Голосіївському, 27 постраждав чоловік.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Аварія сталася біля житлової 16-поверхівки. Станом на 18:00 бризки води і бруду видні до 6-го поверху. Яма розміром 3 на 5 м. У ній сміттєвий бак, бетонний блок. Ще один смітник перевернуло. Вітрина паркетної компанії "Ековуд" повністю розтрощена. Вибиті 2 вікна на балконі 2-го поверху і в громадській організації "Гідність". На дахах автівок лежать груди каміння. Дах чорного Nissan Note привалило шматом асфальту. Комунальних служб не видно.

"Сиділа розмовляла по телефону. Раптом почула сильний вибух, аж стіни затряслися. Фонтан вдарив у стіну будинку і за хвилину все вщухло.Мене ще годину теліпало - так злякалася. Тут прориває вже третій рік. Торік трубу спаяли, але марно. Торік гейзер бив до 7-го поверху. Постраждав чоловік, який жив на 2-му поверсі. Біля місця аварії постійно ходять люди. Пощастило, що в той момент нікого не було", - розповіла Світлана Лисиця, продавчиня магазину оптики.

"Мені сказали, що порахують і відшкодують збитки. Я почула гуркіт. Виглянула з вікна. Побачила, як вода хлюпотіла. Лобове скло пошкоджене й дах", - сказала Тетяна Малиш.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На проспекті Правди "мироточить" асфальт

На просп. Голосіївському, 27 прорвало трубу. Фонтан води сягнув 7-го поверху. Потрощені техніка та житло. Говорять, що на 1-му поверсі будинку був приватний дитсадок. У цей час Київенерго проводило гідравлічні випробування. Комунальники виявили пошкодження магістрального трубопроводу діаметром 80 см. Пошкодження локалізували, витік води зупинили. Внаслідок прориву теплоносія пошкоджені 4 автомобілі і вікна будівлі. Збитки потерпілим обіцяли компенсувати.

Зараз ви читаєте новину «"Почула вибух. Аж стіни затряслися" - свідки про комунальний "апокаліпсис" у Голосієвому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі