середа, 15 березня 2006 17:49

Пенсіонер каже — дачу підпалили

Автор: фото: Євген СЕРДЮК
  Олександр Жигайло тримає на руках кицьку Гірю, яка виношує кошенят. Вона була єдиним свідком початку пожежі
Олександр Жигайло тримає на руках кицьку Гірю, яка виношує кошенят. Вона була єдиним свідком початку пожежі

На території садового товариства ім. Мічуріна на Садовій, 52, згорів дачний будиночок. Власник ділянки пенсіонер Олександр Жигайло, 64 роки, каже, що це — підпал.

— Сиджу вдома, ремонтую примус, — згадує пенсіонер, штурхаючи лопатою у згарище. — Раптом дзвонить сусідка по дачі й каже, що мій будиночок палає факелом.

Пожежники не знайшли жодного гідранта. Тому підвозили воду гідроелеватором з найближчих водойм. Пожежу погасили за 40 хвилин.

Олександр Жигайло отримав цю дачу 35 років тому. Із сусідами ні разу не сварився. Говорить, що, за версією пожежників, його дачу підпалили. Замки на дверях були цілі, пограбування відпадає. Півтора року тому замінили в будиночку всю електрику. Керосин, розчинник та оліфа зберігаються в сусідньому сарайчику.

У пожежі вцілів старий монітор від комп"ютера, а новий, за який ще рік сплачувати кредит, розплавився повністю. Найбільше родина Жигайлів шкодує за великою колекцією компакт-дисків сина. Він збирав їх 15 років.

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонер каже — дачу підпалили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі