понеділок, 09 січня 2006 16:24

Осокорківські дачі газифікують

Мешканці села Осокорки, а з ними й осокорківські дачники, нарешті матимуть у хатах газ. 20 грудня паливо прийде до перших 30 будинків на вулиці Костянтина Ареф"єва.

Осокорківський дачний район хоч і розташований дуже близько від нових житлових масивів та метро, проте, як не дивно, ніколи не був газифікований. Навіть у кращі часи "розвинутого соціалізму" його жителі лише мріяли про газове опалення.

— 10 км трубопроводу поклали за кошти приватних інвесторів, а безпосередньо до будинків труби тягнули за гроші Дарницького району. У це вклали 3,7 мільйона гривень, — каже заступник голови Дарницької райдержадмінінстрації Володимир Братко, 51 рік. — Загалом буде газифіковано 440 приватних будинків та 16 тис. дач.

Приєднання Осокорків до газової мережі — черговий етап програми прокладання інженерних комунікацій, яку активно втілює столичний голова Олександр Омельченко, 67 років. Перед Осокорками було газифіковано Бортничі.

Зараз ви читаєте новину «Осокорківські дачі газифікують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі