неділя, 26 лютого 2006 19:52

Нова будівельна афера

Затримано керівників будівельної компанії, що привласнила 50 млн грн, інвестованих киянами в будівництво 22-поверхового житлового комплексу на вул. Княжий затон, 9.

Будинок мали почати зводити наприкінці минулого року. Дозволу на будівництво у замовника — ТОВ "Адоніс" — не було. Більше того, фірма взагалі могла втратити право виступати замовником будівництва. Вкладникам, звісно, цього не повідомляли. Проти керівників фірми МВС порушило кримінальну справу за замах на злочин і привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

Будмайданчик на Княжому затоні, 9, обнесли парканом рік тому

Будівельний майданчик на Княжому затоні, 9, обнесли парканом рік тому. Раніше тут був пустир і шкільний стадіон. Мешканці довколишніх будинків виступали проти будівництва багатоповерхівки у себе в дворі.

— Краще б зробили гарний дитячий майданчик і сквер, а то дихати нема чим — жодного дерева, — висловила думку багатьох 52-річна Тетяна Іванівна.

Бурхливих протестів не було. Будувати ніяк не починали. Роботи почали лише кілька тижнів тому. Вирили один котлован і вже риють другий. На майданчику трохи болота, кучугури піску, зо п"ять будівельників. Одна за одною приїжджають вантажівки з будматеріалами. Як згадка про колишній стадіон лежать футбольні ворота. Про кримінальну справу, порушену проти керівництва, будівельники не знають. Кажуть, у них все йде за графіком.

На інформаційному стенді вказані телефони замовника — ТОВ ІБК "Адоніс", забудовника ЖБК "Адоніс", генпідрядника "Еталон 2В" і компанії "Нові висоти", яка продавала квартири у майбутньому будинку. Додзвонитися за жодним із телефонів "ГПУ" не вдалося. На сайті про нерухомість реклама будинку є й досі. З приміткою, що продаж квартир тимчасово припинили.

Зараз ви читаєте новину «Нова будівельна афера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі