понеділок, 05 червня 2006 18:28

Надія Карліна померла від раку

У суботу на Берковцях поховали Надію Карліну, 61 рік. Вона протягом 30 років хворіла на рак грудей. Від рідних жінка це приховувала. Дочка Анжела, 39 років, дізналася про мамину хворобу лише після Нового року. Тоді пані Надії стало погано, її відвезли до лікарні. Після обстеження доньці розповіли, що у матері тяжка форма раку. Потрібна була термінова госпіталізація.

— Мама відмовилася від лікарні, — каже Анжела. — Мабуть, просто не розуміла серйозності ситуації. Останні три тижні я взяла відпустку на роботі й весь час сиділа біля її ліжка. Вона згасала в мене на очах.

У Надії Карліної залишилося двоє дорослих дітей і 7-річний онук Валик. Чоловік помер 1993 року. Його смерть пані Надія переживала важко. Заспокоїлася лише, коли народився онук. П"ять років тому жінка вийшла на пенсію. Вона довгий час працювала друкаркою у коледжі зв"язку. Майже увесь вільний час проводила з Валиком. Часто водила дитину до зоопарку.

Останні дні покійної були нестерпними. Жінка не могла говорити, її постійно мучив сильний біль. Щодня жінці робили 5 уколів морфію. 31 травня після чергового уколу вона заснула. Та так і не прокинулася.

Валику мама розповіла про смерть бабусі лише після похорону. Каже, що хлопчик плакав цілий день. Сказав мамі: не хоче вірити, що його любої бабусі більше немає.

Зараз ви читаєте новину «Надія Карліна померла від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі