понеділок, 14 грудня 2015 17:42

На Київщині за рік було оздоровлено 52% школярів

На Київщині за рік було оздоровлено 52% школярів

Понад 87 тисяч дітей шкільного віку цього року отримали оздоровчі та відпочинкові послуги на Київщині. Це майже 52% від загальної кількості дітей у столичному регіоні. Кількісно найбільше було оздоровлено тих, хто перебуває на диспансерному обліку і дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей.

Про це повідомляє прес-служба Київської державної обласної адміністрації (КОДА).

В цілому оздоровча кампанія у столичному регіоні цього року обійшлася у майже 119 мільйонів гривень. У цій сумі є частка як бюджетних, так і позабюджетних коштів.

"Відпочинкові та оздоровчі послуги на Київщині отримали різні категорії дітей. Першрочергово подбали про тих, хто опинився у складних життєвих обставинах. Це діти переселенців, воїнів АТО, діти-сироти і з неблагополучних сімей. Працюємо над тим, щоб якомога більше дітей мали змогу отримати корисний і приємний відпочинок. І вже цього року добилися збільшення фінансування на ці цілі. У 2015-му за кошти обласного бюджету було оздоровлено майже на 3 тисячі дітей більше, ніж торік", - поінформував голова Київської обласної державної адміністрації Володимир Шандра.

За його словами, обласна влада тримає на постійному контролі питання не тільки дитячого відпочинку, але й оздоровлення бійців АТО. Так, цієї осені було оздоровлено 228 демобілізованих із Київщини на суму близько 1,3 млн. грн..

Зараз ви читаєте новину «На Київщині за рік було оздоровлено 52% школярів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі