неділя, 19 січня 2014 19:15

Мітингувальники на Грушевського спалили два міліцейських автобуса

В соцмережах з'явилось відео масових протистоянь в урядовому кварталі Києва на вулиці Грушевського, які розпочались 19 січня після обіду.

Зокрема на відео зафільмовані кадри підпалу міліцейського автобусу. Зазначимо, що під час сутичок було спалено два автобуси силовиків. Протистояння, які тривають вже більше 4 годин повністю охопили центр Києва, але найбільше сил сконцентровано на вулиці Грушевського біля стадіону імені Лобаноського.

/media/video/537066/1_537066.mp4

Щохвилини в епіцентрі сутичок чутно вибухи світло шумових гранат, крім того постійно вибухають петарди. Увесь центр Києва охоплено димом, а деякі місця вогнем. Водночас силовики закидують барикади шумовими гранатами та пускають сльозогінний газ.

Також з'явилась інформація про водомети, які стягують для втихомирення демонстрантів.

Зазначимо, що на Грушевського море людей вигукує різні лозунги, чутно, як люди кашляють від газу, але атака із силовиками продовжується. Сутички супроводжуються грою на барабанах-бочках. Як повідомлялось раніше, посол Євросоюзу закликав демонстрантів у Києві не бити міліцію.

Зараз ви читаєте новину «Мітингувальники на Грушевського спалили два міліцейських автобуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі