четвер, 05 квітня 2007 18:00

Львівську браму відкриють через три роки

Столична влада обіцяє добудувати станцію метрополітену Сирецько-Печерської лінії Львівська брама. Роботи заморозили у 1990 році через брак коштів. Перший заступник мера Денис Басс назвав інвестора, який дасть гроші на будівництво станції: ТОВ "Зубр ЛТД".

— У цьому півріччі ми проведемо проектні роботи, а на початку другого півріччя 2008-го розпочнемо будівництво, — каже Басс.

Додає, що на станції буде також підземний паркінг і торговельний комплекс. Запрацювати Львівська брама повинна у 2010-му.

У ВАТ "Київметробуд" про плани міської влади дізналися від "ГПУ".

— Дадуть гроші — будемо працювати, — зрадів головний інженер підприємства Сергій Іванчик, 57 років. — Там усередині все збудовано, є навіть мармурові стіни. Залишилося зробити вихід, ескалатори. Інша справа, що паралельно з будівництвом виходу слід провести реконструкцію всієї площі, а на це потрібно багато грошей.

Недобудована станція Львівська брама розташована під Львівською площею — місцем, яке у столиці є одним із найбільш завантажених транспортом.

Зараз ви читаєте новину «Львівську браму відкриють через три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі