середа, 11 серпня 2021 09:47

Крищенко підтвердив свою відставку

Крищенко підтвердив свою відставку
Андрій Крищенко офіційно пішов у відставку. Фото: Facebook/Андрей Крищенко

Начальник поліції Києва Андрій Крищенко подав рапорт про відставку. 10 серпня його задовольнили.

Про це Крищенко повідомив у Facebook.

"Я подав рапорт про відставку. І вчора його задовольнили. Більше ніж п'ять з половиною років я пліч-о-пліч провів із поліцейськими Києва. Це був непростий час постійних викликів і кризових ситуацій, інколи трагедій та невдач і часто - успіхів. Ми ніколи не ховалися і не відмовчувалися, завжди чесно і відкрито розповідали про свою роботу людям", - написав чоловік.

Також у дописі він подякував колегам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відставка Крищенка: глава МВС прояснив ситуацію

"Дякую кожному поліцейському окремо і всьому колективу поліції Києва за роботу, підтримку і готовність нести службу, незважаючи на напружений графік і щоденне навантаження. Ми однією командою робили все, щоб забезпечити порядок у столиці. Я постійно ходжу вулицями Києва без супроводу чи охорони й завжди спілкуюся з людьми. Я вірю в кожного, хто патрулює вулиці, затримує правопорушників чи розслідує злочини".

Про те, що Крищенко збирається у відставку, стало відомо 5 серпня. Він очолював столичну поліцію з 2015 року.

Що стало причиною відставки та чи пов'язане рішення з подіями в Кабміні, коли ветеран АТО Володимир Прохнич погрожував підірвати гранату, поки що невідомо.

Зараз ви читаєте новину «Крищенко підтвердив свою відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі