понеділок, 25 грудня 2006 18:06

"Козирна карта" обрала київську красуню

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Один із запрошених вітає Оресту Бріт із перемогою
Один із запрошених вітає Оресту Бріт із перемогою

ВИХІДНИМИ в концерт-холі нічного клубу "Фрідом" вибирали найкрасивішу дівчину міста — "Міс Київ-2006".

Організувала яскраве шоу мережа ресторанів "Козирна карта". До клубу прийшли понад дві сотні гостей. Усіх пригощали в фойє винами, коньяком, персиками й ківі. Серед натовпу гуляв, красуючись, телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний. Його тримала під руку висока чорнява красуня в бірюзовій сукні.

Головний зал, в якому відбувалося дійство, освітлювали блакитні промені. По периметру розставили столики. Повз гостей швидко пробіг співак Олександр Пономарьов, 33 роки.

Близько восьмої вечора на сцену виходить ведучий Юрій Горбунов, 36 років. До цього упродовж сорока хвилин він сидів разом із двома жінками у фойє за столиком та вивчав сценарій.

На сцену по черзі почали виходити 18 дівчат. Усі одягнуті в яскраві вечірні сукні. Напередодні конкурсу компанія "Козирна карта" розмістила на офіційному інтернет-сайті фото всіх конкурсанток. Стати Міс київських симпатій мала дівчина, яка отримає найбільше голосів. Голосувати можна було за допомогою смс. Лідеркою стала киянка Аліна Городиська, 18 років (набрала 1795 голосів).

Через півтори години члени журі визначили переможницю. Найкрасивішою киянкою визнали Оресту Бріт, 16 років.

— Я навіть не очікувала, що здобуду перемогу. На сцені мені стало погано, раптом не вистачило повітря, — емоційно розповіла дівчина "ГПУ" по завершенні конкурсу.

Ореста мешкає на вул. Прирічній, Оболонь. Навчається в школі, але в якій саме, відмовилася сказати. Має молодшу сестру, 10-річну Марту. Зустрічається з хлопцем, якого звуть Цезарем.

— Дуже люблю танцювати, займаюсь латино-американськими танцями. Маю єдину шкідливу звичку — не можу відмовитися від шматочка шоколаду, — розповідає про себе дівчина.

Після оголошення Орести переможницею гості оточили її. Упродовж 15 хв. цілували й вітали дівчину, фотографувалися з нею.

Ювелірна фірма подарувала переможниці кольє з діамантами. Інша компанія — набір парфумів "Жіванші".

Ореста готуватиметься до конкурсу "Міс Україна".

Зараз ви читаєте новину «"Козирна карта" обрала київську красуню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі