четвер, 17 березня 2022 10:33

Міська інфраструктура Києва працює - КМДА

Міська інфраструктура Києва працює - КМДА
У столиці готуються до відновлення освітнього процесу. Фото: eastnews.ua

У Києві інфраструктура повертається до роботи.

Відновлюють роботу ринки, школярі скоро повернуться до навчання. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

"Столиця продовжує жити в режимі воєнного часу. Працює інфраструктура, комунальники, транспортники, медики та рятувальники. Місто поступово готується до відновлення освітнього процесу. Прийнято рішення залучати школярів до вже наявних онлайн програм та уроків", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві ракета РФ прилетіла у житловий будинок: фото наслідків

Адміністрація закликає киян бути максимально обережними. Не потрібно виходити з дому без нагальної потреби та порушувати правила комендантської години.

Росія о 4:00 ранку 24 лютого напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Міська інфраструктура Києва працює - КМДА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі