середа, 11 листопада 2020 10:39

Чоловік викликав таксі, щоб перетягти крадене авто за місто
3

Столичні правоохоронці спіймали 33-річного водія, який на вул. Сім'ї Сосніних викрав автомобіль Skoda Octavia. Скориставшись послугами буксирування, відігнав його за місто.

Ошуканий власник розповів, що автомобіль перебуває на іноземній реєстрації й уже тривалий час у несправному стані, повідомила пресслужба поліції Києва.

Фото: Нацполіція

"Як з'ясувалося, раніше не судимий місцевий простежив, що автомобіль тривалий час стоїть на одному місці. Викликав таксі та, увівши водія в оману, скористався послугами буксирування і відігнав автомобіль до Київської області", - йдеться в повідомленні.

Завдяки камерам відеонагляду, встановлених у рамках програми "Безпечне місто", правоохоронці розшукали автівку, а згодом і зловмисника.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві чоловік викрав Porsche за допомогою евакуатора

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту. Проводять перевірку на причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території району.

Зловмиснику загрожує обмеження чи позбавлення волі від 3 до 5 років.

У селищі Саврань Одеської області поліцейські затримали жителя Балти, який викрав автомобіль місцевого та розбив його. Після цього він вкрав ще й велосипед.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік викликав таксі, щоб перетягти крадене авто за місто». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі