середа, 16 вересня 2020 13:27

Балух приходив до тями - Сущенко

Балух приходив до тями - Сущенко
Стан хворого важкий. Фото: ukrinform.ua

Колишній політв'язень і кримський активіст 49-річний Володимир Балух у тяжкому стані, але приходив до тями й намагався зірвати пов'язку з голови.

"Балух у тяжкому стані. Його ввели у несвідомий медикаментозний стан, оскільки, коли приходив до тями, намагався зірвати пов'язку з голови. Щоб він не повторив цей крок, лікарі прийняли таке рішення", - розповів колишній політв'язень Кремля Роман Сущенко в ефірі "Громадського радіо".

За його словами, правоохоронці розглядають 4 версії побиття, три з них - основні. Характер нанесення травм вказує на те, що це були умисні фізичні дії 2 або 3 осіб.

"Характер саме завданих ударів свідчить про те, що були якісь умисні дії й нанесені досить професійно, оскільки синців і побоїв немає. Якщо це хуліганство - то скоїли люди, які вміють бити й ламати кістки, чи це зробили з якоюсь метою", - додав Сущенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Балуха відвідав отець Климент, стан хворого стабільно тяжкий - Геращенко

Балуха жорстоко побили вночі 8 вересня. Його знайшли тільки вранці. Про побиття повідомив режисер і колишній політв'язень Олег Сенцов. Він уточнив, що у Володимира зламані рука та ключиця. Загрози життю немає.

Зараз ви читаєте новину «Балух приходив до тями - Сущенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі