пʼятниця, 11 вересня 2009 13:44

Ющенко обізвав Тимошенко брехухою

Ющенко обізвав Тимошенко брехухою

Президент Віктор Ющенко переконаний, що уряд використовує боротьбу з корупцією як привід для розправи над своїми політичними опонентами.

Про це він заявив на засідання РНБО, одним з питань якого є боротьба з корупцією.

Ющенко окремо зупинився на відставці міністра оборони Юрія Єханурова, якого прем"єр Юлія Тимошенко звинувачувала у корупційних діях.

"З яких мотивів була зроблена відставка міністра оборони? Будь ласка покладіть мені на стіл покази корупційних дій цієї людини", - сказав він.

"Пані прем"єр, чому ви набрехали суспільству? Через які підстави пішов у відставку міністр Вінський? Корупція? Де корупція" – спитав Ющенко.

"Будь ласка покладіть на стіл докази і доведіть, що ви не брехали!" – зазначив Ющенко.

Він нагадав, що подібні звинувачення прем"єр озвучувала в 2005 році на адресу майже всіх тодішніх його соратників, "щоправда сьогодні вони всі біля прем"єр-міністра".

"Але жодного факту корупції чомусь на стіл не було покладено генеральному прокурору і тому я смію стверджувати, що ми з вами, шановні члени РНБО, є свідками чергової хвилі розправи через брехню з провідними політиками, які можуть займати українську державницьку позицію у підпорядкованій їм сфері", - зазначив Ющенко

Українська правда
Зараз ви читаєте новину «Ющенко обізвав Тимошенко брехухою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути