понеділок, 31 грудня 2018 21:28

Новорічна ялинка по-європейськи: 5 порад стильного прикрашання

Новорічна ялинка по-європейськи: 5 порад стильного прикрашання
Рік Свині: як правильно прикрасити новорічну ялинку Фото: Катерина Романчук

Згідно зі східним календарем 2019 - рік Жовтої свині. Тож будинок до святкування варто прикрашати за правилами.

1. Декор на ялинці має бути витриманий у жовтих та золотих тонах. Доречні будуть кольори, пов'язані із землею: коричневий, помаранчевий, зелений, червоний та синій.

Колір декору має відповідати загальній стилістиці приміщення. Верхівку ялинки прикрашають фігуркою свинки, бантом або статуеткою ангела.

2. Високу ялинку можна розбити на 6 секцій. Кожну прикрасити іграшками одного кольору і приблизно одного розміру. Внизу будуть, наприклад, червоні іграшки, наступна секція — помаранчеві, потім жовті, зелені, блакитні, сині і фіолетові. Ялинка виглядатиме, як

Не підходять і матові однотонні прикраси темних кольорів. Такі новорічні іграшки не припадуть до смаку свині, яка любить яскраві природні кольори.

Трендом 2019-го будуть помпони замість куль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкіш та шик: 15 способів прикрашання ялинки, щоб всіх вразити

3. Підійдуть прикраси, виготовлені власноруч із тканини, фетру та деревини. У рік Свині доречним стане оздоблення з пряників, печива або цукерок.

4. Щоб ялинка виглядала по-європейськи, треба взяти максимум три відтінки. Традиційно — це золоті або сріблясті кулі, що символізують матеріальний достаток. Також популярні червоний, синій, білий та зелений.

5. Еко-стиль — на піку популярності. Ялинка виглядатиме просто та вишукано. Усі матеріали для прикрас у цьому стилі мають бути натуральні. Пластикові кулі або бурульки, яскрава мішура і світлодіодні гірлянди недоречні. Замінять їх соснові або ялинові шишки, грона горобини, черепашки, привезені з відпустки.


Різдвяний вінок – особливий елемент новорічного інтер'єру, що був запозичений із Західної Європи.

Вважається, що на дверях він захищає родину від усіляких бід та негараздів. Також приносить щастя і достаток.

Зараз ви читаєте новину «Новорічна ялинка по-європейськи: 5 порад стильного прикрашання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі