вівторок, 23 січня 2018 15:48

Як вибрати шуруповерт для домашніх робіт?

Як вибрати шуруповерт для домашніх робіт?
Корисні поради, як правильно вибрати шуруповерт для домашнього використання. Фото: Hotline

Практично щодня на полицях спеціалізованих магазинів з'являються нові товари. Не виняток і інструменти, які постійно вдосконалюються, і простежити за всіма ноу-хау просто неможливо. Що робити, якщо терміново знадобився шуруповерт, а вибрати найкращий не вдається? Як варіант - потрібно ознайомитися з матеріалом, який ми викладемо нижче.

Ціна

Мабуть, найгловніший параметр при виборі інструменту домашнього класу. Однак, з огляду на конкуренцію на цьому ринку, ми дозволимо собі зауважити, що за однакову вартість можна взяти як і якісний шуруповерт, так і жалюгідну китайську чи іншу підробку, яка не прослужить і декількох днів.

Ідеально при виборі оптимального шуруповерта скористатися послугою сервісу порівняння цін, щоб напевно не переплачувати. Крім того, на подібних проектах зібрані найвигідніші пропозиції тільки від перевірених продавців. Відповідно, ви точно придбаєте сертифікований і надійний інструмент.

Живлення

У шуруповертах, як правило, використовується два типи електроживлення - від знімного акумулятора або від мережі. Багато людей обирають відразу мобільний варіант - від акумулятора. Здається, що подібний інструмент зручніше - не потрібно тягнути провід, що обмежує пересування. З іншого боку, якщо нам потрібен не професійний, а побутової шуруповерт, то і необхідності в акумуляторі як такої немає - довжини шнура повинно вистачити для роботи в кімнаті.

Акумулятори необхідно досить часто заряджати, вони не настільки довговічні, а ще знімна частина має зайві контакти, які з часом окислюватися і почнуть давати збої.

Потужність

Звісно, потужність впливає на вартість інструменту. Однак, ганяючись за дешевизною, багато людей помилково обирають інструмент класом нижче - фактично, електричну викрутку, яка не впорається з хоч трохи серйозним обсягом робіт.

Потужний шуруповерт при наявності різних насадок може виконувати роль повноцінного міні-дрилі чи будівельного міксера.

Зараз ви читаєте новину «Як вибрати шуруповерт для домашніх робіт?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі