четвер, 14 березня 2024 01:05

Три деталі декору, які зроблять інтер'єр дорожчим на вигляд
12

Як інтер'єру додати розкоші
Фото: harmonya.biz
Як інтер'єру додати розкоші
Як інтер'єру додати розкоші
Як інтер'єру додати розкоші
Як інтер'єру додати розкоші

Сучасний інтер'єр часто оформлюють у стилі мінімалізму. Щоб трохи оживити і додати шику, варто використати певні прийоми. Наприклад, замість центральної люстри, зробити кілька зон освітлення.

Про це та інше розповіла Марія Івановська, українська дизайнерка.

Штучний камін

Мала квартира не заважає встановити камін. Правда, штучний. Це електрокаміни з ефектом полум'я і біокаміни. Обирайте варіант, що підходить до вашого інтер'єру.

У своєму звичному виконанні камін є домінантним елементом, навколо якого панує особлива атмосфера. Вогонь в домівці завжди викликав почуття комфорту та спокою.

Дзеркало на підлозі

Це оригінальне сучасне рішення, що зробить інтер'єр стильним. Чим більше дзеркало, тим краще воно виглядає. Також можна додати до інтер'єру тоноване дзеркало.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали наймодніші кольори 2021 року

Чорні крани

Чорні крани пасують до будь-якого стилю. Цей колір споконвіку асоціювався у людей з благородством і аристократизмом. У сучасному світі він також знайшов своє застосування, незважаючи на похмурість і таємничість.

Вони коштують не набагато дорожче стандартних відповідників, але виглядають дуже стильно.

Крани бувають збірними і литими. У першому варіанті корпус змішувача представлений цільним шматком металу, в другому випадку він складається з декількох деталей, з'єднаних між собою. Як свідчать відгуки споживачів, більш практичний перший варіант. І повна відсутність швів зводить нанівець ймовірність протікання, а значить, кран прослужить значно довше часу.

Сучасні забудовники часто експериментують з розташуванням кімнат у квартирах. Тому винесена кухня на балкон не є рідкістю. Адже у більшості випадків там роблять склад для зберігання речей.

Обидва приміщення оформляються в одному стилі та відокремлюються один від одного за допомогою вікна і двері. Або між кухнею і балконом облаштовується перегородка з комода, "острова" або барной стійки.

Зараз ви читаєте новину «Три деталі декору, які зроблять інтер'єр дорожчим на вигляд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі