понеділок, 15 січня 2018 17:21

Супрун розкритикувала висновки експертизи щодо дитячого хірурга із Боярки

Супрун розкритикувала висновки експертизи щодо дитячого хірурга із Боярки
Уляна Супрун заявляє про некоректність висновку експертизи. Фото: УНІАН

Уляна Супрун, в.о. міністра охорони здоровя України поставила під сумнів висновки експертизи, про те, що хірург з Київської обласної дитячої лікарні в місті Боярка був тверезим. Про це вона написала а своїй сторінці у Facebook.

"Судячи з протоколу, прикріпленого до запису на офіційній сторінці служби, медична експертиза відбувалась о 10:23 ранку 15 січня - через більше як 12 годин після інциденту в лікарні. За цей час алкоголь міг вийти з організму природнім шляхом, не кажучи вже про те, що можна було здійснити заходи по дезінтоксикації організму з метою прискореного виведення алкоголю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'яний хірург у лікарні під Києвом: висновки поліції

Ми офіційно заявляємо про медичну некоректність подібного висновку через велику можливість впливу на результати багатьох сторонніх факторів" - наголосила міністр.

Соцмережі вразила інформація про те, що у Київській обласній дитячій лікарні в місті Боярка дітей приймав п'яний лікар. Про це написав у Facebook голова дитячого будинку сімейного типу Володимир Родиков, який привіз у медустанову свою дитину з підозрою на апендицит.

Зараз ви читаєте новину «Супрун розкритикувала висновки експертизи щодо дитячого хірурга із Боярки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі