вівторок, 12 серпня 2014 16:26

Обгортання з гірчиці і меду зменшує об'єми

Обгортання з гірчиці і меду зменшує об'єми

Спільне застосування гірчиці і меду у вигляді обгортань дозволяє отримати відчутний результат вже після перших процедур. Вплив гірчиці на шкіру, посилює мікроциркуляцію в місці її нанесення, про достатній ефект говорить відчуття печіння і почервоніння шкіри. Гірчиця допомагає не тільки схуднути, але і позбавитися від целюліту в проблемних місцях. Чиста гірчиця здатна викликати опіки, особливо якщо додатково робиться обгортання, яке сприяє ще більш тісному контакту продукту зі шкірою. Для зменшення агресивного впливу, а також для поліпшення лімфодренажа і підвищення місцевої температури до гірчиці для схуднення додають мед.

Обидва продукти змішують в пропорції 1:1, мед треба брати свіжий, ще не зацукрований. Якщо ж він став дуже густим, то можна розтопити мед на водяній бані, при температурі не вище 60 градусів - це дозволить зберегти його корисний склад незмінним. Важливий момент - порошок гірчиці слід ввести в мед правильно, попередньо розчинивши його в теплій воді, щоб суміш вийшла без грудочок, а вже потім додати до каші з гірчиці мед. Це важливо тому, що залишаючись всередині грудочок суха гірчиця здатна викликати опік шкіри.

Суміш з меду і гірчиці для схуднення наносять тільки локально, на обмежені проблемні ділянки тіла. Повне гірчично-медове обгортання є занадто великим навантаженням на серцево-судинну систему через те, що розшириться занадто багато не функціонуючих у звичайному стані капілярів. Ділянку тіла поверх нанесеної суміші обгортають тонкою харчовою плівкою, а зверху для зігрівання додатково надягають одяг - лосини, спортивний костюм або ін.

Для оптимального ефекту від обгортань їх тривалість повинна становити не менше 20-30 хвилин, але як тільки з'явиться відчуття печіння, обгортання слід припинити, а гірчицю змити водою, інакше на шкірі можуть з'явитися опіки.

Під час обгортання фахівці рекомендують не відпочивати, а, навпаки, зайнятися фізичними вправами.

Від курсового застосування гірчиці для схуднення за відгуками ефект буде помітніше, але кількість процедур за один курс не повинна перевищувати 15, краще, якщо їх робити через 1-2 дні. Після обгортання слід прийняти теплий душ і змастити шкіру заспокійливим засобом.

Зараз ви читаєте новину «Обгортання з гірчиці і меду зменшує об'єми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі