вівторок, 04 жовтня 2016 10:10

Незвичайні засоби від застуди в різних країнах світу

Незвичайні засоби від застуди в різних країнах світу
Фото: amizon.ua

Коли застуда "стукає" в двері будинку, багато людей не біжать в аптеку, а лікуються перевіреними народниими засобами лікування. У кожній країні є власні методи лікування застуди. Часто вони досить дивні і незвичайні.

Індія

В Індії в тепле молоко додають не так як у нас мед, а куркуму, імбир, мед і чорний перець. Вони є відмінними антиоксидантами і сприяють загальному відновленню організму.

Іран

Пюре з ріпи тут - засіб номер один під час застуди. Вона має протизапальний ефект і полегшує симптоми застуди.

Японія

У Японії лікуються солоними маринованими японськими сливамии умебоші. Їх замочують в зеленому чаї.

Китай

Суп з сушеної ящірки широко використовується для профілактики і лікування простудних захворювань. Щоб домогтися максимального лікувального ефекту, іноді ящірку проварюють в рисовому вині.

Читайте також: Кашлюк не минає два-три місяці

Східна Європа

Напій гоголь-моголь має цілющий ефект і при серйозних захворюваннях горла - таких, як ангіна. Для нього потрібен збитий яєчний жовток з цукром, молоко, ваніль, мед і мускатний горіх. Якщо хочеться максимально посилити ефект - додайте в нього ром або коньяк.

Марокко

Цибуля і часник - перші помічники при застуді. В Марокко до ролі часнику при лікуванні застуди підійшли творчо і придумали часниковий омлет.

Фінляндія

У цій сніговій країні при застуді готують гарячий сік чорний смородини, який багатий на вітамін C і антиоксиданти.

Зараз ви читаєте новину «Незвичайні засоби від застуди в різних країнах світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі