четвер, 28 грудня 2017 05:28

Що треба зробити вранці, аби протистояти стресу протягом дня

Що треба зробити вранці, аби протистояти стресу протягом дня
Щоб запобігти стресу протягом дня, вранці варто правильно дихати, робити зарядку та думати позитивно. Фото: v-izhikowa.ru

Сучасний ритм життя, високі вимоги до особистості, самотність можуть провокувати тривожні розлади. Тому важливо вранці зарядитися позитивною енергією, аби бути менш вразливим у стресових ситуаціях.

Якщо виконувати щодня 4 простих правила, ранок стане легким і приємним, а день - не таким напруженим, пише портал "Країна здоров'я".

Дихальні вправи. Після пробудження варто кілька хвилин дихати спокійно і на повні груди. Така техніка заспокоює нервову систему. Щоб вправи принесли більше користі, виконуйте їх в добре провітреному приміщенні.

Ранкова зарядка. Вона може складатися з будь-яких елементів - розминки, силових вправ або просто танців. Важлива сама активність, адже вона є причиною виділення гормону радості. В результаті ви отримуєте гарний настрій і помірне фізичне навантаження.

План на день. Щоб відчувати власну корисність, треба знати найближчі цілі. Тому час краще розпланувати і зробити значимою кожну частину дня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Висипатися легко: розказали 2 секрети бадьорого ранку

Емоційне налаштування. Вранці треба мислити позитивно - згадувати приємні події минулого дня або з нетерпінням чекати нових. Адже думки притягують реальні ситуації, і від них залежить успішність у майбутньому.

Науковці виявили, що настрій може підвищувати певна їжа. Для людей віком 18-29 років стимулятором позитивного настрою виявилося м'ясо. Після 30 років радять вживати їжу, багату на антиоксиданти.

Зараз ви читаєте новину «Що треба зробити вранці, аби протистояти стресу протягом дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі