четвер, 27 квітня 2017 13:39

5 продуктів, які не можна їсти перед авіаперельотом

5 продуктів, які не можна їсти перед авіаперельотом
Перед польотом не можна їсти фаст-фуд. Фото: sobesednik

Зміни тиску під час зльоту та приземлення літака, а також стрес, який переживаєте у польоті, можуть викликати неприємну реакцію шлунку. Які продукти не можна вживати перед перельотом розповідає moirebenok.ua.

Їжа швидкого приготування. Візит до McDonald's перед польотом може спричинити печію. А шлунок може відмовитися переварювати нездорові харчі на висоті понад 10 км над рівнем землі.

Алкоголь. Навіть низькоградусні спиртні напої можуть зумовити негативні реакції у польоті. На висоті організм зневоднюється. Тому нудитиме та болітиме голова.

Капуста. Овочі родини хрестоцвітних, як брюссельська капуста чи броколі викликають здуття шлунку в умовах перельоту. Це через те, що у салоні літака знижується на третину тиск повітря. Кишечник пасажирів через це дещо розширюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зберегти красу шкіри під час подорожі допоможе мінеральна вода

Бобові. Якщо дуже хочете поїсти квасолі перед перельотом - замочіть її на ніч у воді, тільки тоді вживайте. В іншому випадку, газоутворення та здуття не уникнути.

Газована вода. Призведе в умовах зміни тиску до здуття живота.

Часник. Від вас йтиме неприємний запах навіть, якщо ретельно почистите зуби. Побережіть емоції ваших сусідів і дозвольте їм отримати приємні враження від польоту.

Крім комфортабельності перельоту і розважальної програми на борту, пасажирів цікавить, чим їх годуватимуть. Залежно від обраного класу, пропонують відповідну їжу. Запрошуємо вас переглянути в нашій галереї, чим годують пасажирів відомі авіакомпанії світу.

Зараз ви читаєте новину «5 продуктів, які не можна їсти перед авіаперельотом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі