середа, 14 грудня 2011 12:04

Як і де шукати багатого жениха. 5 порад професійної свахи

Як і де шукати багатого жениха. 5 порад професійної свахи

"Нинішні дівчата з усіх чеснот майбутнього чоловіка перевагу надають багатству", - каже столична сваха Валентина Іваночко.

1. " Це цілком здійснена мрія, якщо поставити перед собою ціль. Ясно, що більше шансів у молодих і вродливих. Та і їм треба знайти місця, де багатії крутяться. Кафешка біля вашої роботи і дешева дискотека , куди ви зазвичай ходите, бажаного результату не принесуть. Без початкового капіталу тут не обійтись. Треба йти в дорогі ресторани, казино, клуби. Кататися на лижах їхати не в Славське, а хоча б Буковель. Ходити не на шейпінг, а в дорогі і престижні фітнес-центри, непогано відвідати іподром.

2. Бажано б мати кількох знайомих, які крутяться в заможних колах. Станьте приємними співрозмовниками, цікавтеся їхніми справами, щоб тільки отримати запрошення в їхню компанію. Там можете зустріти багатого холостяка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свахи" з шлюбних агенцій заробляють до 5 тисяч доларів у місяць

3. Як варіант познайомитися з таким -- знайти роботу в магазині брендового взуття. Стати консультантом чи продавцем. Можна також продавати машини, костюми і годинники. Навіть у офіціантки із фешенебельного ресторану більше шансів, ніж у жінок більш престижних професій, які, однак, не передбачають зустрічі із заможним чоловіком. Гарна можливість – працювати екскурсоводом, який супроводжує іноземні делегації".

4. Сваха зауважує, що знайти заможного чоловіка, не означає зацікавити його.

" Треба справити таке враження, щоб він подумав, що не ви його кадрите, а він вас. Якщо зустріли його у тренажерному залі, покажіть свою безпомічність у підійманні гантелей. Тоді він захоче допомогти. Якщо у кінному клубі – проїдьтеся верхи перед ним. Жінка на коні – це дуже сексуально. Волосся розвівається, рум'янець на щоках, очі блищать. Він має звернути увагу. Можна забути на видному місці нотатник, книжку, в якій би був ваш номер телефону, візитівка".

5. Валентина Пантелеймонівна радить дівчатам ні в якому разі при подальшому знайомстві з чоловіками не показувати, що їх цікавлять гроші.

"Кожній людині, багата вона чи не дуже, хочеться, щоб її цінували за особисті якості. Навіть коли чоловік розплачуватиметься у ресторані, зробіть вигляд, що це вам неприємно, але такий звичай: чоловік платить за жінку. Від першого коштовного подарунку обов'язково відмовтесь. Дайте зрозуміти, що любите людину, а не банкомат. Він буде приємно враженим, адже звик, що жінки полюють за його грішми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українки бояться чоловікових побоїв менше, ніж самотності

Також ніколи не кажіть, що вам нема чим заплатити за квартиру, чи нема що одягти в театр. Це виглядає як вимагання. Якщо чоловік захоче, він сам купить вам сукню. І інколи відмовляйте йому в побаченнях. Кавалер зрозуміє, що ви – жінка незалежна і поки він вас не назвав законною дружиною, можете піти і без нього на вечірку. Не бійтеся сперечатися з ним, показувати свою думку – багатії не люблять жінок, які з усім погоджуються через гроші. Будьте гордячкою, трохи стервою, чоловік перш за все мисливець і він буде добиватися вас", -- зауважує сваха.

Така тактика діє на чоловіків після 30-ти, а то й старших. Мажори з татовими грішми думають ще не про одруження , а про доступну жінку без вибриків.

Зараз ви читаєте новину «Як і де шукати багатого жениха. 5 порад професійної свахи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі