понеділок, 21 січня 2013 15:42

Щоб стежити за чоловіками, українки наймають детективів

Щоб стежити за чоловіками, українки наймають детективів
Фото: 24tv.ua

В Україні бум на подружнє шпигунство. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів столичний приватний детектив Олександр Данилович.

"Частіше жінки стежать за чоловіками. 80 відсотків підозр з обох боків не підтверджуються. Українці дуже ревниві. Дехто приходить уже перед розлученням, якщо не хоче ділитися майном. Але таємно зроблені фото та відео не можуть бути доказами у суді", - зізнається детектив.

У Києві працює понад 20 детективних агентств, які пропонують свої послуги у шпигунстві за родичами, колегами та конкурентами. Доба обходиться замовнику від $ 300.

"Знайомого раз найняли для роботи у Туреччині. Чоловік відправив дружину з подругою в Анталію. Жінка там за 2 дні переспала з двома турками і одним росіянином. Товариш боявся показувати усі фотографії її чоловіку. Думав, він її приб'є. Той відреагував спокійно, бо сам мав коханку і знайшов привід для розлучення".

Три-чотири рази на місяць Олександр працює на замовлення детективом. Цікавиться "комерційним" і "побутовим" шпигунством. Дає поради, як визначити подружню зраду.

"Ваша дружина зраджує, якщо почала не випускати з рук свій телефон, стирає повідомлення і вхідні дзвінки, змінила пароль на пошті та "вКонтакте". Довше затримується на роботі, називає вас непритаманними раніше ласкавими іменами "рибка", "зайчик", "мася". Не переживає, якщо ви довго затримуєтесь на роботі, хоча раніше через це скандалила".

Згадує, як торік чоловік найняв його, аби шпигувати за власною мачухою.

"Я не кримінальний детектив, убивств не розслідую. Але раз мене найняв син, щоб простежив за його мачухою. За два роки після одруження раптово помер його батько, і вона претендувала на рівний поділ майна. Я прослухав кілька її розмов з донькою. З них випливало, що вона допомогла чоловікові піти на той світ. Світлану Григорівну довелося здати міліції", - говорить Олександр.

Цікаві подробиці про побутове шпигунство читайте у журналі "Країна".

Зараз ви читаєте новину «Щоб стежити за чоловіками, українки наймають детективів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі