четвер, 29 вересня 2016 23:44

3 секрета, якими ніколи не поділяться щасливі пари

3 секрета, якими ніколи не поділяться щасливі пари

Хочете у легкий спосіб додати вашим стосункам якоїсь забави, перчинки та інтимності? Просто придумайте кілька секретів, які будете знати тільки ви і ваша половинка, радить lady.online.

1. Відзначайте особливі дати: день, коли ви познайомилися, перше побачення, перший поцілунок, коли ви почали разом жити, коли дізналися, що чекаєте дитину. При цьому важливо, щоб ніхто інший не знав, що ви відзначаєте. Близькість створюється саме завдяки вашим секретним ритуалам, про які знаєте лише ви. Це пробуджує спогади, нагадує вам про те, чому ви закохалися один в одного.

2. Говоріть на своїй мові навіть на публіці. Не соромтеся називати один одного так, як вам подобається, навіть якщо інших дратують ці "масики", "зайчики", "котики" і "пупсики". Ви можете придумати якісь кодові слова і фрази, які розумієте тільки ви. Наприклад, коли одному з вас вже набридло гуляти в компанії, і він хоче додому, але ви не хочете говорити друзям це прямо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 змін у сучасному шлюбі, які стали несподіванкою

3. Не викладайте все своє життя онлайн. Це нормально іноді написати: "У мене найкращий чоловік у світі". Але перш ніж запостити подробиці вашого побачення, величезний букет квітів або особливий подарунок від нього, запитайте себе: що важливіше — ваші стосунки чи схвалення людей у соцмережі? Психологи підтверджують, що коли люди занадто діляться в мережі, вони насправді відчувають невпевненість у своїх стосунках. Якщо справа в цьому, то вам потрібно більше часу разом оффлайн. Ви повинні бути занадто зайняті реальністю, щоб навіть не було часу подумати про те, як виглядають ваші стосунки онлайн.

Зараз ви читаєте новину «3 секрета, якими ніколи не поділяться щасливі пари». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі