понеділок, 25 лютого 2008 14:25

Вбудований пилосос засмоктує сміття в центральний пилозбірник

Автор: фото: Євген КОЛЕСНИК
  Руслан Тітяков із компанії ”Екотехкомфорт” на виставці ”Київбілд-2008” показує, як підключити шланг зі щіткою до системи вбудованого пилососа з віп-керуванням
Руслан Тітяков із компанії ”Екотехкомфорт” на виставці ”Київбілд-2008” показує, як підключити шланг зі щіткою до системи вбудованого пилососа з віп-керуванням

Вбудований пилосос німецької компанії "Екотех" у Києві продають майже рік. Але такі системи — річ не дуже відома споживачеві. Двигун із пилозбірником монтують у підвалі будинку чи в комірчині квартири.

У кімнатах ставлять розетки. До кожної можна підключити шланг пилососа. Із кімнат до пилозбірника ведуть пластикові труби, вмонтовані у стіни. Для прибирання кухні у плінтусі роблять невеликий отвір — пневмосовок: туди засмоктується сміття.

Шланг пилососа завдовжки від 6 до 15 м. Герметичного пластикового мішка для пилу об"ємом 32 л вистачає на півроку. Потім його заміняють.

До шланга під"єднують ручку із сенсорним пультом керування. У віп-моделях на ній є дисплей із піктограмами: рівень потужності, наповненість пилозбірника, ступінь забитості фільтра.

— Такий пилосос використовують для сухого прибирання  будинку, — розповідає Руслан Тітяков, 25 років, зі столичної компанії "Екотехкомфорт". — У будинку можна поставити 15 пневморозеток. Для кімнати вистачає однієї.

Вартість пилососа залежить від розміру і кількості пневморозеток. Найдешевше коштує "Екотех G230", який можна встановити у квартирі. Пилосос продають із комплектом труб та трьома пневморозетками за 566 євро. Окремо слід купити шланг і щітку. Комплект із 6-метровим шлангом коштує 176 євро. Монтаж розетки з прокладанням труб обійдеться в 50. Великий "Екотех Преміум 140" із п"ятьма пневморозетками коштує 1129 євро.

Фірма пропонує дві віп-моделі вбудованого пилососа. На вісім пневморозеток коштує 1503 євро, на 10 виходів — 1682. Насадки із 9-метровим шлангом продають за 288 євро.

Зараз ви читаєте новину «Вбудований пилосос засмоктує сміття в центральний пилозбірник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі