четвер, 28 грудня 2006 18:19

У чому зустрінуть рік Свині українські співаки

"Для мене не дуже важливо, в чому зустрічати Новий рік. Якщо не працюватиму — навряд чи піду на якусь публічну вечірку, — каже співачка Марія Бурмака, 36 років. — Моя дитина десь вичитала, що цього року треба бути в червоному, аж гранатовому".

Каже, вбрання на новорічну ніч уже підготувала:

— Святкуватиму в покупках з Америки та Канади. Дуже люблю одяг від американського дизайнера Марка Джейкобса. Новорічної ночі одягну темно-червону блузку з жатого шовку й спідницю. І дуже гарні туфлі, брунатного кольору на високій шпильці.

Марія Бурмака цьогоріч стала стильнішою. Зізнається, що змінилася після спільних із "Другою рікою" зйомок кліпу:

— Сценарію кліпу "Пробач" як такого не було. Мені це не сподобалося. Але Віктор Скуратовський з "Другої ріки" сказав: "Мария, мы просто будем снимать тебя, как красивую женщину. Ты же очень красивая женщина". На мене ці слова вплинули. Не дасть мій директор обманути, я після того стала інакше вдягатися.

Аліна Завальська, 23 роки, з гурту "Алібі" каже, що новорічну ніч вони з сестрою Анею проведуть у клубі готелю "Ореанда" в Ялті:

— Знаю, що на Новий рік цього разу будемо в чомусь гарному, яскраво-червоному, блискучому. Правда, костюмів ще не бачили.

За цей рік я стала виглядати більш жіночно

Вадим Красноокий, 32 роки, соліст рок-гурту "Мед Хедс ІксЕль" зустрічатиме Новий рік на приватній вечірці.

— Співатиму в концертному костюмі. Мабуть, нам зроблять новорічний антураж із бородами Санта Клаусів. Концертними костюмами цього року займалися ми самі.  Наприклад, остання річ, яку я придбав у одному з київських "Інтертопів", — туфлі "Доктор Мартінс". Отримав задоволення від цієї покупки.

Катя Чілі, 28 років, розказує, що торік святкувала на військовій базі в Криму. І не впевнена, чи й цього року буде в Києві.

— А одяг має бути свіжим і комфортним. А не скафандр якийсь. За цей рік, — зізнається Катя, — я стала виглядати більш жіночно.

Сашко Положинський, 34 роки, зустрічатиме Новий рік "десь на сцені". Остання річ, яку він придбав перед святами, футболка гурту "Тартак".

— Таку можна знайти на інтернет-сайті групи "Тартак", — рекламує він свій одяг.





Жовта білизна принесе гроші

Аби рік був успішним в коханні, мешканці Еквадору опівночі надягають нову спідню білизну червоного кольору. Щоб мати статки — пропонують одягатися в жовте. Тим, хто хоче весь рік мандрувати, еквадорці радять під бій годинника якнайбільше раз оббігти довкола будинку з дорожньою сумкою.

Італійці вважають, що Новий рік треба зустрічати без старих речей. Тому викидають їх із вікон. За повір"ями, замість викинутих — обов"язково з"являться нові. В Японії теж на новорічне свято одягають нове вбрання. Воно має принести здоров"я та успіх — особливо дітям.

Китайці зустрічають рік у мокрому одязі. Обряд зберігся від традицій купання Будди. Правило таке: коли тобі хтось каже привітання, маєш обливатися водою.

Катя Чілі була Мишкою, а Положинський — "Урожаєм-1978"

Напередодні Нового року "ГПУ" розпитала зірок українського шоу-бізнесу, акторів та політиків про їхні перші карнавальні костюми в дитячих садочках.
— Я була Мишкою, — розказує Катя Чілі. — Дуже злякалася одного разу, коли мене Дід Мороз забрав разом із подарунками до себе в мішок. Мишка мені дуже запам"яталася. Рожеве плаття мама пошила. Воно зараз висить вдома на ляльці.
— А я завжди була Лисицею. Усі мені казали, що рудих снігуроньок не буває, — жаліється 23-річна Слава з групи "Не ангели". — А ось тепер я зустрічатиму Новий рік як Снігурочка. Щоб усі знали: руді снігуроньки бувають!
Лідер гурту "Тартак" Сашко Положинський на дитячих ранках був Зайчиком, Лисом, "Урожаєм-1978" і гномом. Каже, що всі свої костюми чудово пам"ятає.
— Перший рік я грала в дитячому садку роль лисички, а потім чотири роки поспіль була Снігуронькою, — розповідає лідер партії "Віче" Інна Богословська, 46 років. — Нещодавно знайшла фотографію: мені — чотири, сиджу на колінах у такого великого Діда Мороза і щось шукаю пальцем у носі.
— У дитячому садочку зразу був коханим, бо познайомився там зі своєю майбутньою дружиною в п"ять років, — ділиться 49-річний актор Богдан Бенюк. — Та Новий рік — ніщо в порівнянні з Різдвяними святами. Наш Новий рік приходив 13 числа, коли ти йшов щедрувати й за це давали справжнє яблуко. Воно пахло соломою. У вертепі в Маланках я переграв усі світлі ролі. Колядувати ходили вночі, щоб учителі не ганяли і дурнувате районо нікого не мучило. Та й цього року піду до сусідів. Аби лишень сніг випав рипучий.

Зараз ви читаєте новину «У чому зустрінуть рік Свині українські співаки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі