понеділок, 12 листопада 2012 06:45

Упаковку "Санекс біо дрен" дадуть у подарунок

40-річна Галина Маркова живе в 5-поверхівці в місті Яворів на Львівщині.

— Будинок звели в 1970-х. Каналізація стара. Із ванної, туалету тхне, — розповідає.

Друзі в "Епіцентрі" купили набір препаратів "Санекс" і привезли Марковим — для унітазу, каналізації, дворового туалету. Також подарували біопродукт "Санекс енімалс", що усуває запах від тварин. "Санекс біо дрен" Галина застосувала для ванної та умивальника.

— Розчинила порошок у воді й залила в сифони. Після цього вода почала стікати набагато швидше. За два тижні із квартири вивітрився неприємний запах. Тепер і сусідам раджу, — розповідає Галина.

Для унітазу використовує таблетки "Санекс комплекс". Препарат знищує всі відходи та нарости на внутрішній поверхні каналізаційних труб. Жовту коробку "Санексу" для вигрібних ям Галина відвезла матері в село.

— Засипала кілька ложок у вигрібну яму, — каже Галина Петрівна. — За кілька днів у ній залишаються лише вода та осад. І смороду нема. Батьки вже в літах, самим вичистити яму несила. Доводилося наймати когось. А з цим порошком нема тепер клопоту.

Маркови тримають у квартирі кота. Щоб усунути його запах, використовують спрей "Санекс енімалс". Він також годиться для дезодорації кліток невеликих тварин і птахів.

— Тричі на тиждень розприскую спрей навколо котячого туалету, у коридорі, де він спить і часом мітить стіну чи взуття. Тепер у квартирі ніякого запаху, — запевняє господиня.

Днями вона натрапила на сайт tklio.dp.ua. Там є адреси магазинів по всій Україні, які продають засоби "Санекс".

— На цьому сайті — акція. До 31 листопада при покупці препаратів на 365 гривень дають у подарунок упаковку "Санекс біо дрен". Я замовила набір, ще й зекономила 90 гривень, — каже Галина.

Зараз ви читаєте новину «Упаковку "Санекс біо дрен" дадуть у подарунок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі