понеділок, 10 грудня 2012 07:00

У сушених овочах зберігаються вітаміни

Львів'янин 35-річний Микола Руденко у понеділок 3 грудня придбав сушарку "Дачник-4".

— Подарую жінці Мирославі на Миколая, дітям буде радість — сушені солодощі до святкового столу. Вона такою марить, відколи побачила у сусідки. Та гриби сушила. Нещодавно на день народження свинину у ній готувала — пальчики оближеш. Заготовляє й овочі та фрукти на зиму. А ми на балконі гриби розвішували, щоб сохли на сонці, — розповідає Микола.

На сайті t-klio.dp.ua прочитав про новорічну акцію: з 1 до 28 грудня покупцеві "Дачника-4" дарують 200-грамовий біопрепарат "Санекс" для чистки вигрібних ям та новорічний сувенір. Замовив на сайті. Це єдиний постачальник таких сушарок в Україні, торгує 10 років.

Пристрій обійшовся у 3 тис. грн. Привезли за два дні.

— Наступного тижня отримаю зарплату, ще й візьму накопичені за осінь кошти й ще дві таких замовлю. Покладу під ялинку мамі та сестрі. Мама бідкається, що літом яблука погано сушаться. Зимою мухи плодяться. А сестра синові яблука, полуницю та персики на зиму заготовлятиме. У сушні вітаміни добре зберігаються.

Сушильна шафа виготовлена з іржостійкої сталі, має металевий корпус та чотири піддони. Температура у зоні сушіння від 30 до 70°С. Після сушіння овочі та фрукти не втрачають аромату. Прилад споживає мало електроенергії — 0,4 кВт. Важить 10 кг, заввишки 60 см.

— На Новий рік поїдемо святкувати до кума на дачу, дружина в'яленого м'ясця та риби зробить. Ми у сушарці їжу розігріємо.

Зараз ви читаєте новину «У сушених овочах зберігаються вітаміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі