середа, 17 травня 2006 15:08

Пощастило урвати "Вірпул"

43-річна львів"янка Марія Процюк двадцять один рік користувалася холодильником "Донбас". Вирішила купити новий.

— Той холодильник ще непоганий, працює, але знизу почав ржавіти, — розповідає жінка. — Ще й під ним почав прогнивати паркет: мокріє під час розморожування. Хоч як пильнувала, а все одно десь протікає вода. Тому насамперед я хотіла такий, щоб не розморожувати щомісяця. По-друге, набридло робити на зиму закрутки, то ж вирішила дещо заморожувати. Отже, холодильник хотіла з великою морозильною камерою. Важливо також, щоб тягнув небагато електроенергії.

Обійшовши магазини техніки, пані Марія зупинилася на холодильнику "Вірпул". Його потрібно розморожувати раз на півроку. Має три морозильні відділення і два окремі мотори: один — на морозильну камеру, другий — на холодильну.

— Ось зараз у морозильнику вже нічого нема, то другий мотор вимкнений, — каже львів"янка. — Клас енергоспоживання — "А", тобто найвищий. Покупка обійшлася мені у 2995 гривень. Але ці холодильники в магазинах не затримуються. Тож вважаю: мені просто пощастило.

Зараз ви читаєте новину «Пощастило урвати "Вірпул"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі