пʼятниця, 23 липня 2010 02:03

Пилосос AQUATIC допомагає боротися з алергенами

 

Майже 60% дітей і 40% дорослих страждають на алергії. Основною причиною алергічного нежитю й астми є звичайний пил. Він складається не лише з піщинок. Пил може містити частки тканини й пуху, плісняви, мікроскопічні грибки, мертві клітини людської шкіри, а також живих побутових кліщів, яких не видно неозброєним оком. Учені підрахували, що в кількості пилу, яка по вазі відповідає канцелярській скріпці, міститься 19 тис. побутових кліщів. Алергію на пил здебільшого викликають продукти їх життєдіяльності, а також пилок, що потрапляє в дім під час цвітіння.

— Останні два роки я страждаю від сильних алергій на пилок. Згодом почала помічати, що іноді почервоніння очей, чхання і свербіж у вухах та носі трапляються не лише на вулиці, а й удома. При цьому в квартирі ніяких квітучих рослин я не тримаю. Мій алерголог пояснив, що таку реакцію може викликати мікроскопічний пил і спори рослин, які сховалися у ворсинках килимів і велюрових меблів. Зазвичай ми помічаємо тільки пил і бруд, що в"ївся. Проте дрібні непомітні частинки для алергіків не менш шкідливі. Отже, окрім медикаментів лікар порадив придбати якісний пилосос, — розповідає 35-річна домогосподарка зі Львова Наталя Ковчук.

Піклуючись про людей із подібними проблемами, компанія Samsung розробила пилосос AQUATIC. Він створений для запобігання захворюванням, пов"язаним із підвищеним складом алергенів.

Спеціалісти компанії винайшли інноваційну систему Aqua Multi Cyclone. У процесі чистки вона створює в камері сильні кругові рухи повітря і води. Усередині пилососа виникає повітряний вихор, який, у свою чергу, викликає потужний вир. Це підвищує ефективність очищення, допомагає ретельніше збирати пил. Aqua Multi Cyclone дає можливість усувати алергени й запобігає їх розсіюванню при очищенні камери, дозволяючи боротися з усіма алергенами одночасно.

AQUATIC отримав декілька міжнародних сертифікатів, що підтверджують його ефективність у боротьбі з алергенами. Серед них — Allergy Care +, SLG і престижний сертифікат BAF, яким відзначають високоефективні пилососи, здатні боротися не тільки з пилом і алергенами, але й з пилком і спорами грибків.

Під час очищення звичайних пилососів після прибирання господаркам часто доводиться знову стикатися з пилом. Проте спеціалісти Samsung доклали всіх зусиль, щоб звести зіткнення із всмоктаним пилом до нуля. Завдяки інноваційним технологіям Aqua Multi Cyclone і Aqua Multi Chamber сміття змішується з водою і не потрапляє в повітря. Для того щоб очистити пилосос, потрібно просто вилити брудну воду і сполоснути контейнер для збору сміття.

Алергію на пил викликають продукти життєдіяльності побутових кліщів, що містяться в ньому

— Найбільше в цьому пилососі мені подобаються гумові ролики, завдяки яким AQUATIC дуже легко пересувати по квартирі. Старий пилосос своїми колесами подряпав мені весь паркет, — ділиться 54-річний киянин Іван Куц. Новим пилососом він користується другий місяць. Завдяки інфрачервоному пульту на ручці чоловікові не потрібно зайвий раз нахилятися, щоб вимкнути прилад. Максимальну зручність у користуванні гарантують також фільтри і щітки, що знімаються.

За дизайном і зручністю користування не поступаються й нові пилососи Samsung серії SC62 і SC62. Звук від їх роботи приємний і не дратує слуху. Цього домоглися завдяки застосуванню аеродинамічних технологій, які використовувалися при розробці дизайну кожної деталі. Удосконалені щітка, подовжувальна трубка і мотор дозволили значно знизити рівень шуму. Тепер під час прибирання приміщень можна дивитися телевізор, слухати улюблені пісні, спілкуватися по телефону.

— Раніше знайти час для прибирання було вкрай важко. Коли маленька донька не спала, її неможливо було залишити саму навіть на 10 хвилин. А під час сну вмикати пилосос у сусідній кімнаті боялася — він страшенно гудів. Тепер я маю майже беззвучний новенький Samsung. Я можу прибирати, навіть коли дитина спить — у зачиненій кімнаті їй пилососу не чутно, — розповідає молода мама Олена Мартиненко з Києва.

Потужність приладу можна регулювати одним пальцем, не схиляючись. Стильний графічний дисплей повідомить про стан пилососа, необхідність перевірки фільтру і автоматичний контроль потужності. Шланг можна закріпити в двох положеннях в спеціальні роз"єми. Це дозволяє легко транспортувати і зберігати пилосос як у вертикальному, так і в горизонтальному положеннях. У комплект входять щітки 3Way Brush, Power Pet Plus і Parquet Brush. Вони ідеально підійдуть для прибирання шерсті від домашніх улюбленців, паркету й чищення у важкодоступних місцях.

Зараз ви читаєте новину «Пилосос AQUATIC допомагає боротися з алергенами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі