— Раз на тиждень готуємо вдома картоплю фрі. Завдяки овочерізці ломтики виходять однаковими. До "Макдональдзу" вже не ходимо, — розповідає вінничанка 33-річна Марина Коваленко.
Овочерізку придбала два місяці тому. Має сім насадок. Нарізає нею фрукти й овочі.
— Побачила таку у двох подружок. Овочерізкою можна нарізати кілограм картоплі за хвилину. Шинкують також капусту, огірки, помідори, перець, бринзу для салату. Раніше просиджувала на кухні по 2 години, щоб повноцінний обід приготувати. Ще й з 3-місячною дитиною на руках. Тепер витрачаю набагато менше часу. Маю ще вдома кухонний комбайн. Але те, що він видає, схоже більше на кашоподібну масу.
Овочерізку застосовують для приготування салатів, гарнірів, рагу та супів.
— Овочі зберігають ідеальну форму. Особливо ефектно виглядають у салатах і супах. Ще важливий плюс овочерізки — мінімум відходів, — говорить 24-річний Анатолій Берая, шеф-кухар вінницького ресторану "Ренесанс". — Для дому це дуже корисна річ. Прийшли гості, а хазяйка раз і за 5 хвилин нарізала цілий тазик салату. Економиться час у приготуванні десь на годину. Ножі на насадках роками слугують, підточувати не треба.
Коментарі