неділя, 12 серпня 2007 14:51

На нестандартну кухню знижки не дадуть

45-річний Олександр Васильович із дружиною роздивляються меблі у столичному "Метрограді". Вони хочуть купити нову кухню. У магазині, кажуть, є підходящі кольори. Фасади під вільху коштують близько 7 тис. грн, під черешню — 10 тис. грн.

Киянам сподобалася кухня з балюстрадами й нижніми рамками на шафками. Тому вона дорожча майже на дві тисячі. Без рамок коштувала б 5 тис.

— Місяць тому закінчили ремонт у трикімнатній квартирі, — розповідає дружина Олександра Людмила Миколаївна, фарбована блондинка років 40. Її чоловік керує службою безпеки приватної фірми. Родина живе поряд із метро Політехнічний інститут. — Хотіли замовляти кухню відразу, але знайомі меблярі відмовили. Порадили зачекати до серпня, коли людей поменшає і продавці стануть уважнішими.

Нині не сезон на меблі та кухні, кажуть дизайнери. І радять покупцям вимагати знижки.

— Найдешевша кухня у нас коштує три тисячі гривень, — пояснює Ольга Сингаєвська, 22 роки, дизайнер київської торгової марки "Еліо". Їхній магазин є на вул. Антоновича, 16 у Києві — На неї можемо дати знижку три відсотки. А п"ять — це максимальна знижка від нашої марки.

Знижка залежить від суми замовлення. Ціни не зменшують на нестандартні кухні — з гнутими формами, оздобленням на фасадах. Меблярі пояснюють це додатковими витратами, на які знижки не поширюються.

На 10% дешевше можна придбати італійські меблі в усіх магазинах. А щоб заощадити кошти, купуючи продукцію  вітчизняного виробництва, треба мати знайомих у салоні чи чекати, доки на кухню буде знижка. Якщо меблі довгий час ніхто не купує, ціна на них може впасти на 30–40%.

Зараз ви читаєте новину «На нестандартну кухню знижки не дадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі