понеділок, 19 червня 2017 05:45

Корморізки "Елікор" готують корми із зерна, овочів і фруктів

Автор: www.mmv-group.com.ua
  Електрична корморізка "Елікор" за годину переробляє 400 кілограмів овочів
Електрична корморізка "Елікор" за годину переробляє 400 кілограмів овочів

— Довго шукав, що замінить ручну січкарню і млинок для дерті. І щоб яблука кришити не ножем. Усе це тепер мені робить корморізка "Елікор", — каже 44-річний Віктор Дернівський із села Вінницькі Хутори під Вінницею.

— Тепер значно швидше справляюся з господарством. Корморізка електрична — натиснув на кнопку, і тільки встигай закидати корм. Коли їду у відрядження, то жінка без проблем справляється. Дерть ми заготовляємо на тиждень. Овочі натираю щоразу перед годуванням. Витрачаю на це п'ять хвилин. За рік використання єдине, що турбувало — ножі зношувалися. То замовляв на заводі нові. Міняв, і корморізка працювала, як нова.

Універсальні корморізки "Елікор" розроблені для переробки соломи, зерна, качанів кукурудзи, коренеплодів, овочів і фруктів.

— Для кожного виду робіт є своя комплектація — з різними насадками, — розповідає консультант інтернет-магазину домашньої техніки Михайло Ващук, 36 років, із Харкова. — Господарі підбирають, що їм потрібніше. Головне у корморізках — двигун. "Елікор" комплектують потужними і надійними двигунами власного виробництва. Перед реалізацією проходять випробування.

Корпус зроблений із якісного металу. Має зручний бункер-приймач кормів. Подачу зерна контролює різнокаліберна засувка. Має два види фракцій — на 3 і 6 мм. Коренеплоди і фрукти ріже диск із ножами. Цілі овочі закладають зверху. Знизу вилітає готова січка. За годину можна переробити 150 кг зерна або 400 кг плодів.

Вартість корморізок 1500–2400 грн залежно від комплектації.

Детальніше про корморізки можна дізнатися за телефоном +380(50) 364 68 01 або на сайті mmv-group.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Корморізки "Елікор" готують корми із зерна, овочів і фруктів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі