понеділок, 17 березня 2008 14:24

Фарба для вікон висихає за 20 хвилин

Киянка Тетяна Кравченко, 36 років, вирішила робити ремонт у двокімнатній квартирі. Нові шпалери купила ще в лютому. Нині взялася обирати фарбу, яка швидко висохне й не жовтітиме. Жінка хоче завершити все до Великодня.

— Вікна і двері у нас були пофарбовані польською "Сніжкою", — розповідає Тетяна. — Через рік пожовтіли, довелося перефарбовувати. То я вирішила цього року не економити на фарбі.

У столичному виставковому центрі на Лівобережній проходила будівельна виставка "Київбілд-2008". Із новинок там представили емалеву фарбу для вікон і дверей української компанії "Тріора".

— Вона швидко сохне. У теплу погоду за 20 хвилин не буде липнути до рук, — каже Роман Герштун, представник компанії-виробника "ЗІП". — Ця фарба довго не жовтітиме. У ній є домішки, які не дають утворюватися плісняві і грибкам.

Щоб стара фарба не проступала крізь нове покриття, Роман радить нанести її на рами і двері двічі. При температурі +20° другий шар можна класти за 12 год. Літрової банки має вистачити на два фарбування в обох кімнатах.

— У продажу нова фарба буде в кінці березня, — додає Герштун. — Літр коштуватиме близько 37 гривень.

Зараз ви читаєте новину «Фарба для вікон висихає за 20 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі