понеділок, 02 липня 2018 00:05

Електричну підлогу монтують за день

Автор: www.kirsland.com
  Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Але найчастіше  викорис­товують плитку для підлоги
Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Але найчастіше викорис­товують плитку для підлоги

— Коли робили ремонт, намагалися все до дрібниць продумати, — розповідає киянка 28-річна Наталія Глинник. — Син любить на підлозі гратися. А там же — протяги. Навіть, якщо вікна не відчиняти. Перший поверх все-таки. Дитя з застуд не вилазило. Тепла підлога позбавила нас проблеми.

Такий варіант опалення має переваги. Використовують його не лише як додатковий обігрів, але й як основний.

— Система електричного підігріву підлоги дозволяє не використовувати вторинні джерела опалення, — каже майстер з монтажу теплих підлог Олександр Дем'яненко, 54 роки. — Тепло рівномірно поширюється приміщенням і прогріває повітря. Контроль здійс­нюють з допомогою терморегулятора. Температуру можна самостійно знижувати чи підвищувати.

Установку за необхідності вимикають — на літо чи у разі потепління. Час підігріву теж встановлюють за бажанням.

— Така тепла підлога не зашкодить сімейному бюджету. Споживає електрики менше, ніж звичайна лампочка. І економити на опаленні дозволяє майже 30–40 відсотків. Нині це є перевагою, — розповідає Дем'яненко.

За наявності електричної підлоги тепло не витрачають марно. Температура знижується, наближаючись до стелі. Таким чином, холодною є та зона, яку не використовують.

— Система безпечна. І для людини, і для меблів. Таку установку часто прокладають не лише в тій частині приміщення, де ходять. А й під ліжками, столами, тумбами. Це роблять задля збільшення потужності обігріву. Коли теплу підлогу встановлюють як основне джерело обігріву. Меблям нічого не загрожує, — розповідає Олександр Васильович.

Установка не пересушує повітря. Окрім того, запобігає утворенню протягів.

— Електрична тепла підлога практична й естетична. Її, на відміну від радіаторів і тепловентиляторів, не видно. Тепло ви відчуватимете, а простору менше не стане. Це важливо в однокімнатних квартирах, — продовжує Дем'яненко.

Установлювати електричну систему підігріву підлоги можна під будь-який тип покриття. Під паркетом чи ковроліном. В якому приміщенні, теж значення немає. У кімнаті, на балконі, терасі.

Одного дня вистачить на те, щоб спеціалісти установили у вашій оселі таку систему.

— Електрична тепла підлога має декілька різновидів. Може бути кабельною, з інфрачервоної плівки чи з нагрівальних матів. Переваги є у кожної. Головне, щоб продукція була сертифікована. За умови дотримання всіх інструкцій під час монтажу, вона прослужить 20 років і довше, — додає Олександр Дем'яненко.

Зараз ви читаєте новину «Електричну підлогу монтують за день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі