середа, 30 липня 2008 16:44

Духова шафа "Вірпул" готує на парі

Американська компанія "Вірпул" розробила електричну духову шафу "Вірпул Асістед" із серії "Шосте почуття". Вона має функцію приготування їжі за допомогою пари. Тому час на приготування страви зменшується.

Піч має звичайний і турбогриль — із вентилятором — для запікання рулетів і великих шматків м"яса. Перед приготуванням на електронному табло потрібно вибрати страву і вказати вагу продуктів. Піч встановить час і температуру, необхідну для приготування. Пам"ять духовки дозволяє запрограмувати 10 рецептів.

Контролювати приготування страви не потрібно. Електронні сенсори пічки регулюють температурний режим і вчасно подають пару. Для тих, хто любить хрустку скоринку, є функція додаткового підрум"янення.

Під час приготування страв гаряче повітря акумулюється всередині духовки, стінки не нагріваються. Вентилятор не дає нагріватися панелі управління. Він вимикається не одразу, а через певний час після приготування.

В Україні новинку продаватимуть восени. Орієнтовна вартість "Вірпул Асістед" — 7500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Духова шафа "Вірпул" готує на парі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі