вівторок, 23 вересня 2008 15:42

Білизну білоруської "Мілавіци" дають на чек

— На день народження колеги подарували чек на 300 гривень, щоб я на цю суму вибрала собі білоруську білизну "Мілавіца", — розповідає киянка Жанна Нагіна, 31 рік. Жінка працює вихователем у дитячому садку. Вибрала собі чудовий комплект мереживної білизни кольору слонової кістки.

У магазинах "Мілавіци" продають фірмову спідню білизну. Подарункові чеки можна купити у столичному торговельному центрі "Ашан" на Петрівці. У вітрині магазину білизни вивішені його зразки.

— Платите суму не менше 50 гривень, — пояснює продавець магазину. — Ми вписуємо в чек суму, ім"я та прізвище людини, якій його даруватимете. Покупцеві лишається прийти в магазин і вибрати на зазначену суму вподобаний товар.

Якщо сподобається дорожча річ, покупець має доплатити різницю. Спортивні труси "Мілавіца" коштують від 30 грн, мереживні — від 50. Бюсти можна вибрати за 80 грн, піжами та нічні сорочки — від 80.

Зараз ви читаєте новину «Білизну білоруської "Мілавіци" дають на чек». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі