субота, 18 липня 2020 22:46

Розповіли про зміни в пляжних трендах за останнє століття

Розповіли про зміни в пляжних трендах за останнє століття
Час найбільш гарячих купальників - це вісімдесяті. Фото: pixabay

Модні тренди постійно змінюються, деякі речі зникають, а деякі іноді повертаються.

Як змінювалася мода на купальники за останні 100 років, пише "Апостроф".

У двадцятих купальники були максимально закритими. Вони нагадували костюми для гімнастики, ніж пляжний наряд. Оголені коліна вважалися верхом сексуальності, тому більш відвертих костюмів майже ніхто не носив. Тоді тільки починали з'являтися перші роздільні моделі, які далеко не всі дівчата наважувались придбати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка модна річ з минулого знову стала актуальною

У тридцятих роздільний купальник майже став нормою. Також з'явилися більш цікаві малюнки. У моду увійшли принти, яких до цього часу практично не було.

Сорокові роки стали часом справжнього прориву в світі моди, в тому числі і пляжної. Ті моделі, які носили тоді, запросто можна було б надіти на пляж і зараз. Незвичайні фасони, сексуальні вирізи, оригінальні візерунки - все це стало популярним і досі не пішло зі списку модних трендів.

Бікіні потрохи ставали модними у п'ятдесятих. Тільки найсміливіші модниці дозволяли собі надіти такий сексуальний наряд. Але все-таки потроху подібні костюми переставали вважатися чимось ганебним.

Вже шістдесятих бікіні стали справжнім хітом. Практично всі дівчата ходили саме в таких купальниках, цільні моделі почали вважатися старомодними і нудними.

До початку сімдесятих в тренди почали потрапляти все більш відверті моделі купальних нарядів. На той час уже нікого не бентежив оголений живіт або підкреслена груди.

Час найбільш гарячих купальників - це вісімдесяті. Адже саме тоді стало модним оголяти частину сідниць і носити крихітні ліфи, які ледь прикривали бюст.

У дев'яностих в моду знову повернулися цільні купальники. І сталося це завдяки чарівній актрисі Памелі Андерсон. Саме в такому пляжному вбранні вона з'явилася в популярному серіалі "Рятувальники Малібу".

До початку нульових все знову змінилося, і цільні купальники знову стали вважатися старомодними. В цей час було модно носити міні-бікіні, причому трусики обов'язково повинні були бути заниженими.

У 2020 році старі тренди знову повернулися. Зараз головний модний хіт пляжних трендів - злитий купальник класичної посадки. Роздільні моделі також актуальні, але лише ті, в яких трусики посаджені або на талії, або навіть трохи вище.

На літо переважно дівчата перебирають гардероб і дістають легкі речі. Але часом ця пора буває холодною, тому не варто закидати далеко теплий одяг. Є кілька речей, які врятують в прохолодну погоду. Наприклад, куртка-бомбер, яка останні кілька років не виходить з моди. Ця річ дуже лаконічна і приваблива.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про зміни в пляжних трендах за останнє століття». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі