неділя, 13 вересня 2020 23:46

Як скласти стильний і легкий одяг в багаж

Як скласти стильний і легкий одяг в багаж
Зазвичай гардеробна капсула складається з 6-12 речей, для поїздки може бути міні капсула з 4-6 речей. Фото: pixabay

Щоб взяти в поїздку всі улюблені речі, ідеально зібрати міні капсулу.

Про те, як це зробити розповіла стилістка Поліна Рижова на сторінці в Instagram.

За її словами, основа будь-якої капсули - фасони і кольори, що пасують саме вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренди пішли в минуле: чого не радять носити цієї осені

"Вибираємо кілька поясних виробів (штани, спідниці, джинси, шорти). Вибираємо кілька плечових виробів (їх повинно бути більше ніж "низу" тоді комплекти можна зробити різноманітні). Доповнюємо аксесуарами і взуттям. Гардеробна капсула - це зручно. Мінімум речей, які відмінно поєднуються одна з одною і у вас завжди є розуміння, який образ вибрати", - пише стилістка.

Зазвичай гардеробна капсула складається з 6-12 речей, для поїздки може бути міні капсула з 4-6 речей, які можна комбінувати між собою, створюючи різні образи. Речі в капсулі повинні бути різноманітними. Наприклад, це не може бути дві пари джинсів, або вони повинні відрізнятися за кольором і фасоном.

Щоб капсула вийшла гармонійною і цікавою, можна вибирати для її втілення речі в 3-5 кольорах, де 1-2 з них нейтральні (білий, сірий, бежевий, молочний, чорний) і 1-3 пігментованих відтінки (залежить від вашого кольоротипу, яскраві насичені кольори, світлі неяскраві відтінки, припилені ніжні кольори).

Стилістка Катрін Дойл розвінчує міф про те, що статус - це наявність брендів на одязі. Вона вважає, що статус - це не бренди, а внутрішній стан, який зчитують оточуючі. За словами експертки, статусний гардероб - це гардероб впевненої в собі людини, яка цінує себе, свій час, свої гроші і точно знає, чого хоче від життя.

Зараз ви читаєте новину «Як скласти стильний і легкий одяг в багаж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі