середа, 11 вересня 2013 15:39

Зустрівся з донечкою, яку не бачив кілька місяців

 

Як українці прожили минулий тиждень

Злетів із дороги. Опинився за крок до смерті. Добре, що пасажирів не було, а я обійшовся кількома синцями і розбитим носом. Машину відновити не вдалося. Весь тиждень приходив до тями. Багато чого переосмислив. Поїхав до батьків, зустрівся з донечкою, яку не бачив кілька місяців. З її матір'ю розлучився два роки тому.

Володимир ЛАЗАРЄВ, 34 роки, підприємець, Київ

Був неподалік того місця, де вибухнула машина на заправці й загинув ­чоловік у Криму. Тоді дав собі слово – під час заправки обов'яз­ково висаджувати всіх з авто і самому виходити. У п'ятницю не міг завести свій Opel, взяв таксі на роботу. Дорогою таксист заїхав заправитися. Посміявся, що я вийшов із машини. А коли пішов платити, з автівки задиміло. Усі перелякалися.

Олександр УШАКОВ, 40 років, юрист, Сімферополь

У понеділок чоловік на прогулянці дав 12-місячному синові потримати його мобільний телефон ­Samsung GALAXY. ­Звісно ж, телефон вислизнув. Коли чоловік помітив, що мобільного нема, вже було пізно, хтось його підібрав. Ми намагалися додзвонитися, але ­слухавку ніхто не брав. ­Чоловік згадав: коли вже почав шукати телефон, то бічним зором побачив жінку, яка підводилася й ніби клала щось у кишеню, попереду йшов чоловік. Ми почали писати повідомлення, що бачили і запам'ятали їх, що даємо час до ранку, а тоді напишемо заяву в міліцію і знайдемо їх за супутником. Блефували. Але зранку подзвонив чоловік і сказав, що знайшов телефон, поверне його за коньяк. Купили пляшку за 80 гривень.

Марина ЛИСЯНСЬКА, 37 років, медичний працівник, Суми

Вдалося поговорити з коханим так, як раніше жодного разу не виходило. Між нами накопичилися кілька дрібних, але гнітючих моментів. Це засмучувало. І ось ми нарешті почули одне одного і залишилися невимовно задоволені. У такі моменти здається, що любов огортає тебе з новою силою.

Софія ОЛІЙНИК, 25 років, менеджер із реклами, Івано-Франківськ

Відправила старшого сина до школи. 400 гривень залишили там 1 вересня і 2 тисячі пішло на одяг. Це без спортивного костюма, форми й туфель, бо в нас ще були. 200 гривень віддала на підручник з англійської, який дуже рекомендує вчитель, на зошити з друкованою основою. А ще на клас, свята, ремонт. Важко уявити, як збирають дітей сім'ї, в яких мінімальні зарплати і по двоє школярів. Це – страшно.

Віта КРАВЧУК, 27 років, працівник фармацевтичної компанії, Тернопіль

Донька пішла у дитсадок. А я нарешті зробила те, що давно планувала, – зібрала речі, з яких мала виросла, знайшла малозабезпечену родину й віддала їм.

Марина ТЕРЕЩЕНКО, 26 років, домогосподарка, Харків

Був на весіллі в дівчини, якій передбачив одруження рік тому на весіллі моєї сестри. Хоча тоді вона ні з ким не зустрічалася. Ще передбачив стать дитини одній парі. Торкаюся живота жінки й бачу образ або колір. Це передчуття жодного разу не підвело.

Сергій КУРГАНСЬКИЙ, 28 років, фотограф, Луганськ

Святкували дерев'яне весілля. Запросили друзів, рідних і поїхали на дачу. Посадили дерево під вікнами хати – у нас так заведено в родині. Можливо, тому ніхто не розлучався. Чоловік подарував мені прикраси з дерева, а я йому – глечик для вина. Друзі презентували техніку й постільну білизну.

Анна КОСТЮК, 30 років, менеджер із продажу, Київ

Зараз ви читаєте новину «Зустрівся з донечкою, яку не бачив кілька місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі