середа, 21 липня 2010 18:16

"Динамо" потрібен розігруючий

- Київське "Динамо" має обіграти "Гент" удома - 2:0. Тоді можна буде спокійно почуватися перед повторним поєдинком.

Добре, що 2:2 з "Оболонню" трапилися на старті чемпіонату, коли ще нічого не втрачено. Але чому "Динамо" таке слабке, не розумію.

Я грав у Газзаєва, і пам'ятаю його червоні очі після невдач. Не думаю, що він змінився та став менш суворим. Допускаю, що футболісти бояться помилитися на полі - бо потім від тренера влетить. А страх ніколи не допоможе перемогти.

Якщо "Динамо" не пройде "Гент", у Валерія Георгійовича можуть бути проблеми хіба що з уболівальниками. Ті й так його лають. У відставку - не вірю: Газзаєв має контракт і захищений юридично. А от гравцям перепаде серйозно.

У відставку Газзаєва не вірю. Він захищений юридично

Не бачу проблеми у тому, що тренер будує оборону "Динамо" на бразильцях. Бразилія сильна обороною - провідні футболісти збірної грають у найкращих європейських командах. Проблема в тому, що  динамівські бразильці не розуміють один одного. Газзаєв має її вирішити.

Зараз момент, коли Мілевському треба продемонструвати характер і спрямувати енергію на поле, а не на розмови з арбітрами. Брати приклад із Шевченка - Андрій постійно заведений на боротьбу.

Не вистачає розігруючого. За Алієвим не жалкую - він грав у свій футбол, командну гру не зв'язував. А на аргентинського новачка Бертольо треба буде подивитися. Але досить панькатися з легіонерами та казати, що їм треба час на адаптацію. Скільки - рік, два? Коли з ними контракт укладають, там що - час на адаптацію прописують? Нехай виходять і одразу відпрацьовують вкладені в них гроші.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" потрібен розігруючий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі