середа, 23 травня 2012 19:27

Пелюстками троянд обсипають ванну і постіль у президентському номері

 

Дворецька 30-річна Наталя Халікова йде спальнею президентського номеру в столичному 5-зірковому готелі "Прем'єр-Палац". Доба в ньому коштує 3 тис. євро. В апартаментах ліжко 2 м завширшки, на тумбочках свіжа англомовна преса й торбинки з лавандою для сну. Напроти - найновіша тонка плазма Samsung.

Спальні передує робочий кабінет зі старовинною бібліотекою. В ній - книги, видані у ХVII-ХIV ст. Є першодруки збірок віршів Олександра Пушкіна й Михайла Лермонтова. Чимало видань німецькою, французькою і англійською мовами.

- Штори пошиті з тканин, які при пожежі не горять, а тліють. Скло на вікнах повністю броньоване. Для постійних клієнтів застеляємо постіль з їхніми ініціалами на наволочках. Ванну і постіль обсипаємо пелюстками троянд.

Позаду Наталі -біла мармурова ванна з позолоченими кранами. Є двометрова джакузі та інфрачервона сауна. На полицях викладені шампунь, кондиціонер і лосьйон для тіла фірми Bvlgari.

- Усі клієнти дуже люблять цю косметику і постійно забирають із собою. Окрім нашого готелю, її не продають більше ніде. Але в наших магазинах її можна купити за 20 євро.

Площа номера - 171 "квадрат". Містить шість кімнат. Є гостьова спальня, вітальня з роялем, столова, кухня та кабінет для переговорів. У ньому зупиняються бізнесмени, голлівудські актори, зірки шоу-бізнесу. Тут жили Сільвестр Сталонне, Алла Пугачова, Крістіна Аґілера, Філіп Кіркоров.

 

Зараз ви читаєте новину «Пелюстками троянд обсипають ванну і постіль у президентському номері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі