вівторок, 17 липня 2018 10:22

Озброєна жінка не випускала з будинку трьох своїх зятів

Автор: REUTERS
  Тайські школярі вітають урятованих із затопленої печери підлітків з футбольної команди ”Дикі кабани”. У печері Тхам Луанг у Таїланді з 23 червня були заблоковані дощовою водою 12 гравців та їхній 25-річний тренер, які вирушили туди на екскурсію. Їх знайшли через дев’ять днів. Протягом тижня насосами цілодобово відкачували по 10 тисяч літрів води за годину. 10 липня рятувальна операція закінчилася. Усіх бранців печери звільнили. Під час операції задихнувся один із рятувальників 38-річний Саман Кунан
Тайські школярі вітають урятованих із затопленої печери підлітків з футбольної команди ”Дикі кабани”. У печері Тхам Луанг у Таїланді з 23 червня були заблоковані дощовою водою 12 гравців та їхній 25-річний тренер, які вирушили туди на екскурсію. Їх знайшли через дев’ять днів. Протягом тижня насосами цілодобово відкачували по 10 тисяч літрів води за годину. 10 липня рятувальна операція закінчилася. Усіх бранців печери звільнили. Під час операції задихнувся один із рятувальників 38-річний Саман Кунан

У британському Бірмінгемі чоловік заліз на ліхтарний стовп і застряв на висоті 10 метрів. Просидів там понад годину. Рятувальники викликали кран. В операції брали участь восьмеро людей. Її вартість оцінили у 6 тисяч фунтів. Чоловік не зміг пояснити свій вчинок

Едвард ФІСТОУН, 54 роки, рятувальник, Кінлохберві, Велика Британія:

– У місцевих барах ввели традицію "п'яних вівторків і ситих четвергів". Алкоголь і закуску продають із великими знижками. Кількість викликів зросла в рази.

Минулого тижня чоловік замкнув себе зсередини в багажнику автомобіля. Подзвонив нам і не міг сказати, яка в нього машина. Почав пригадувати, на чому їздив його батько.

Кілька місяців тому діставали чоловіка з вентиляційної шахти офісу. Хотів перевірити, чи не залізуть промислові шпигуни підглядати за тим, що він робить.

Ще один поїхав на ферму й намагався розлютити бика. На попереджувальні постріли не реагував.

На початку червня отримали виклик: 50-річний п'яний заплутався в гірляндах у себе на даху. По-перше, мало не задушився. По-друге, його вдарив струм. Дружина запанікувала й не відключила електрику. Кричав, що ніхто не зіпсує йому Різдво.

Вирішили штрафувати за порятунок тих, хто явно перебрав з алкоголем. Торік діставали автівку з п'яною жінкою з моря. Вона сказала, що хотіла порибалити з човна. Чому не пересіла в нього, пояснити не змогла. Суд зобов'язав її компенсувати вартість рятувальної операції – 18 тисяч фунтів – і заплатити штраф за те, що сіла за кермо нетверезою. Власники шістьох барів внесли його за неї.

Фредерік МЕНС, 38 років, рятувальник, Десото, США:

– На 911 зателефонував чоловік і сказав, що його теща взяла заручників. Коли приїхали на виклик, побачили, що озброєна 63-річна жінка не випускає з будинку трьох своїх зятів. Намагалася з'ясувати, хто вкрав її коштовності. Нас послухати не хотіла. Викликали військового психолога. Той був в Іраку. Чудово вмовляє самогубців і людей у критичному стані. Після перемовин один із зятів зізнався, що прикраси поцупив він.

Тиждень тому нас попросили приїхати поліцейські. П'яні чоловіки після турніру з гольфу зачепили на трасі банду байкерів. Кричали їм щось образливе і показували непристойні жести. Байкери їх наздогнали. Ті сховалися в супермаркеті. Доки поліцейські вгамовували байкерів, нас попросили евакуювати п'яних. Їм довелося сплатити штрафи і моральну компенсацію байкерам.

Дінь ЧО, 40 років, рятувальниця, Пекін, Китай:

– Торік у листопаді проігнорували три дзвінки. Нам телефонували і казали, що в яму впала героїня мультфільму Міні Маус. Подумали, хтось жартує. Виявилося, співробітниця парку розваг не знала, що ремонтують дорогу. Впала в яму. Зламала обидві ноги й руку. Відсудила компенсації й у ремонтників, і в нас.

Два тижні тому врятували туристів, які застряли на оглядовому колесі. Вирішили зайнятися сексом і надто розхитали кабінку. Одне з кріплень не витримало. Власник колеса заплатив їм компенсацію.

На минулій зміні довелося евакуювати житловий будинок. Чоловік подзвонив і сказав, що вкрав кількадесят павуків і змій у зоопарку. Хотів продати їх колекціонерам. Але не розібрався, як замкнути контейнери. По телефону кричав, щоб ми негайно знешкодили їх. У зоопарку недорахувалися 12 павуків і шести змій. Павуки неотруйні, але дві змії – небезпечні. Знайшли їх трьома поверхами нижче. Павуків не шукали.

Кетрін ГОВАРДС, 29 років, поліцейська, Онтаріо, Канада:

– Три роки працювала на півночі країни. Надійшов виклик серед ночі. 36-річна жінка заявила, що не знає, де вона. Сказала: посварилася з чоловіком і від'їхала від дому кілометрів на 200. Вказати на якісь орієнтири не могла. Зателефонували чоловікові. Той сказав, що в неї був майже порожній бак. Сама випила дві пляшки вина. Жінку знайшли за 15 кілометрів від дому.

У березні викликали у приватний сектор. На висоті 6 метрів на дереві сиділи двоє братів. У службу порятунку подзвонила їхня мати. Старший поліз на дерево збити гніздо птахів. Йому не подобалося, що ті гидять у двір. Не зміг ні долізти до гнізда, ні злізти. Допомогти йому подався молодший брат. І теж застряв. Викликали пожежників. Під час операції гніздо впало. Господарів оштрафували за це.

Вілсана БХАТРІ, 56 років, поліцейський, Нью-Делі, Індія:

– Американських туристів оштрафували на 6 тисяч доларів. 10 днів водолази шукали їхніх друзів. Американці казали, що бачили, як пара увійшла в Ганг, але не вийшла. Їхні речі залишилися на березі. Зверталися в консульство зі скаргами, що наші служби порятунку нічого не роблять.

Їхні друзі поїхали в монастир за два дні до того, як ті заявили про зникнення. Туди заборонено брати мобільні телефони. Суд визнав, що американці неправдиво свідчили під дією наркотиків. Зобов'язав оплатити роботу пошукових груп і водолазів.

Зараз ви читаєте новину «Озброєна жінка не випускала з будинку трьох своїх зятів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі