четвер, 22 липня 2021 15:55

Опівночі стояли на колінах і читали "Отче наш"

Опівночі стояли на колінах і читали "Отче наш"

Постійно гриз нігті. Батьки сварили, але було байдуже. Ситуація дійшла до божевілля, коли мені зав'язали руки. Ламало, як наркомана. Із часом звичка зникла. Огидно про неї згадувати.
Олег САРАНЧА, 32 роки, фермер, Харків


Чоловік не розлучався з цигаркою майже 40 років. Знахарка наказала опівночі перед Великоднем усією родиною прочитати "Отче наш" із думкою про проблему. Стояли вчотирьох на колінах перед іконою і молилися. Петро побачив і налякався до чортиків. Пообіцяв не курити. Тримається.
Галина ТРУБАЧ, 65 років, прибиральниця,
Хмельницький


20 років пиячив. Ставав агресивним. Коли пішли хвороби, задумався над змінами в житті. На весіллі доньки пообіцяв: "Народиш онука – покину горілку". Слова дотримав.
Іван РОСМАНОВИЧ, 67 років, пенсіонер, Київ


У школі гризла будь-які предмети, які тримала в руках. Подруга намастила червоним перцем мої ручку й олівець. Так припекло, що почала ревіти. Досі все пам'ятаю до дрібниць. Зате допомогло.
Анна ЛЕЛЕКА, 26 років, рекламістка, Львів


Подруга мала звичку видавлювати прищі. Її обличчя перетворилося на суцільну рану. Попустило, коли закохалася. Взялася за лікування, відвідувала дерматолога. Зараз із хлопцем планують весілля.
Олена ПРИПАНІС, 30 років, продавець-консультант,
місто Знам'янка Кіровоградської області


Об'їдалася фастфудом. Набрала 34 кілограми. Чоловік грозився покинути. Згодом замовив решітку для холодильника із замком. Корисну їжу видавав за розкладом. Усі гроші та коштовності забрав, щоб не ходила в кафе. За місяць звик­ла до нового раціону.
Тетяна ПЕЧЕНИЖКО, 36 років, флорист, Черкаси


Двічі-тричі на тиждень після роботи курив коноплю. Розслабляло краще за алкоголь. Втягнувся й постійно збільшував дозу. Раз переборщив і накурився до стану, коли почали ввижатися демони. Кидалися на мене й топтали копитами. Як прийшов до тями, перехрестився і викинув траву. 15 років не курю.
Олександр БОНДАРЕВСЬКИЙ,
41 рік, програміст, Київ

Зараз ви читаєте новину «Опівночі стояли на колінах і читали "Отче наш"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі