четвер, 16 червня 2011 12:45

Купив обручку. Відчуваю, вона не відмовить

 

У понеділок піду на рентген спини. Минулого тижня повернулася з Туреччини. Перед від'їздом умовили зробити stone massage - із гарячим камінням. До цього не зважувалася, а в останній день спробувала. Тепер не можу розігнутися, так болить поперек. Пластирі та мазі рятують ненадовго.

Світлана РАК, 32 роки, менеджер із продажу, Київ

Весь тиждень ловитиму викладачів, щоб закрити "хвости", інакше не допустять до екзамену. Із 14 предметів не склав 11.

Олександр СІРОМАШЕНКО, 20 років, студент, Дніпропетровськ

У середу запропоную дівчині руку й серце. Зустрічаємося тиждень. Познайомилися позаторік на вулиці - я просто запитав її ім'я. За рік випадково зустрілися поглядами в транспорті. Тиждень тому влаштувалася на завод, де я працюю. У долю не вірю, але це змусило замислитися. Вже купив обручку. Відчуваю, вона не відмовить. Це - моя людина.

Володимир КОНОНЕНКО, 28 років, складальник металоконструкцій на підприємстві АзовЕлектроСталь, місто Маріуполь Донецької області

Їду додому - ставити могорич за водійські права, які купив минулого тижня. Маю  віддячити знайомій кума. Права обійшлися в 2 тисячі гривень.

Андрій КАПУСТЯНСЬКИЙ, 24 роки, інженер, місто Дунаївці Хмельницької області

У понеділок-вівторок працюватиму з 8.00 до 16.00 у магазині мобільного зв'язку. За день виходить 100 гривень. У середу ввечері дадуть гроші й одразу куплю телефон HTC Desire. Ближче до вихідних "відмиємо" першу зарплату й покупку. Потім тестуватиму новий телефон.

Микита БИКОВ, 16 років, Донецьк

Поїду в суботу в тур Європою. У неділю буду в Будапешті, в понеділок - у Відні, потім кілька днів у Чехії. Планую відвідати Дрезден. Тур коштує 200 євро, ще 50 - екскурсії. Поїду з подругою.

Тетяна САВІЦЬКА, 23 роки, рекламіст, Київ

У четвер у нашому селі базарний день. Планую купити із 10 кілограмів полуниці. Закрию компот із 5 кілограмів, решту заморожу.

Вікторія РІШКО, 24 роки, вчитель, місто Хуст на Закарпатті

На весь тиждень ляжу в лікарню. Маю запалення легенів. Лікар каже, зараз вірусний бронхіт по всій Україні. Якщо не лікувати, то весь слиз потрапляє в легені. Думаю, це через застуду, яку не долікував. Перегрівся під час зйомки, заскочив у приміщення з кондиціонером і випив холодної мінералки.

Ігор ІЛЬВУТЧЕНКО, 27 років, фотограф, місто Маріуполь Донецької області

На вихідних стрибну на тросі з мосту. Це коштує близько 300 гривень. Хочу це зробити, щоб побороти страх перед висотою й не жити з ним весь час.

Сергій ТИМОФЄЄВ, 31 рік, програміст, місто Кривий Ріг Дніпропетровської області

Поїду в Севастополь на все літо. Працюватиму офіціантом у ресторані, заодно відпочиватиму. Житло та обіди забезпечують, зарплата договірна. Обіцяють хороші чайові, бо заклад у пляжній зоні.

Марта ХАРЧЕНКО, 27 років, адміністратор ринку, місто Червоноград на Львівщині

Зараз ви читаєте новину «Купив обручку. Відчуваю, вона не відмовить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі