четвер, 11 березня 2010 16:14

Як можна використати політиків?

Оголошувати назви станцій у столичному метрополітені будуть українські знаменитості,зокрема політики. Кожна станція матиме свій голос. Це покращить настрій пасажирів, на думку керівництва. Акція приурочена до 50-ї річниці Київського метрополітену. Ми запитали українців: як ще можна використати наших політиків?


"Нехай озвучать мультфільми. Віктор Ющенко міг би бути котом Леопольдом, а Віктор Янукович - Вінні-Пухом"


Віра ДИРБАВКА-ҐУДЗИК, 34 роки, психолог, Рівне


"Можуть вести погоду, як Микола Луценко на каналі ICTV. Хотів би кожного дня бачити різних політиків. Або хай новини читають. Але треба відібрати тих, хто вміє повільно й грамотно говорити на камеру. Прикольно було би побачити в цій ролі Шкіля, Шуфрича, Добкіна, Турчинова"

Ігор РАДЧУК, 25 років, інженер, Київ



"Буде забавно, якщо в кінотеатрах про заборону піратської відеозйомки повідомлятимуть політики. Або при переході вулиці світлофор заговорить знайомим голосом"

Олексій СТАНЬКО, 23 роки, дизайнер, Дніпропетровськ



"Вистачає і "95 кварталу", щоб посміятися над політиками. Не обов'язково їх бачити або чути"

Людмила МЕЛЬНИК, 45 років, домогосподарка, Луцьк


"Політикам краще всього займатися політикою. А от політичним партіям потрібно змагатися за електорат конкретними справами. Наприклад, купити рентгенівський апарат, і перед кабінетом повісити табличку "Рентгенапарат придбано на кошти БЮТ", посадити алею й написати "Алею висадили на кошти пана Тігіпка", впорядкували територію: поставили лавочки, висадили клумби, і знову табличка - "Тут були такі-то"

Оксана ДАНЧЕНКО, 46 років, соціальний робітник, Запоріжжя




"Вони могли б поїхати в села, що зараз затоплені, і провести акцію "Венеція в Україні - восьме диво світу". Або влаштувати читання "Тибетської книги мертвих" для дітей, які помирають у наших лікарнях через нестачу апаратури. У ній ідеться  про буддійське бачення світів, які відкриваються людині по смерті"

Сніжана ЦЕРЦВАДЗЕ, 43 роки, психолог, Запоріжжя



"Зробив би з них гумових ляльок і виставив би у секс-шопі, щоб прості українці могли теж "скористатися" владою так, як вона нами"

Максим МАЛИНСЬКИЙ, 31 рік, адвокат, Київ



"Нашим політикам можна зніматися лише в порнофільмах"

Юрій ДОНІЙ, 40 років, бізнесмен, Миколаїв


"Я не хочу їх бачити взагалі, особливо нашого нового президента. Навіть перестала дивитися українські канали після виборів. Крім того, я проти, щоб політики перетворювалися на шоуменів. Кожен має займатися своєю справою"

Ганна ШАНЯ, 46 років, бухгалтер, Дніпропетровськ



"Нехай проведуть благодійний показ мод. Із задоволенням подивився б на них на подіумі. Актори, спортсмени вже виходять. Чому б і чиновникам не спробувати?"

Олександр ПОВЛОВ, 21 рік, студент, Севастополь

Зараз ви читаєте новину «Як можна використати політиків?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі