четвер, 04 серпня 2011 14:32

Афіша 8 - 14 серпня

8 понеділок

"Завели кота, бо ці хвостаті й вусаті істоти нас страшенно нервували. За право господарювати в нашому садку сперечалися одразу п'ять сусідських котів. Хтось порадив: щоб позбутися інших, заведіть власного", - пише у книзі "Кіт без прикрас" англійський письменник Террі Пратчетт.

Всесвітній день котів

9 вівторок

"Усі вінничани мають бути підкреслено привітними до наших гостей, життєрадісними. Щоб не було набундючених облич. Усі повинні бути задоволені. Мусимо показати культуру, організованість", - наставляє губернатор Вінниччини Микола Джига. Капітанам європейських збірних із хокею на траві у Вінниці подарують по короваю.

Чемпіонат Європи з хокею на траві, 8-14 серпня

Вінниця, Центральний міський парк, стадіон

10 середа

"Підтримка буде - 100 відсотків! - пише на футбольному форумі вболівальник збірної України з Харкова. - Не люблю тільки, що на збірну приїжджають з інших міст і невтомно дудять у дудки. На матчі "Металіста" ніхто їх уже років п'ять не носить. Допоміг плакат при вході на стадіон - "Хочеш дуть, дуй додому".

Товариський матч із футболу між збірними України і Швеції

Харків, стадіон, "Металіст", вул. Плеханівська, 65

Трансляція на каналі "Інтер" (ЧАС ДОПИШЕМО ЗГОДОМ)

11 четвер

"Дитячим кокаїном" для тих, хто виріс у 1980-ті, називають смурфів. Вісім років  американський канал NBC демонстрував серіал про блакитних гномів у білих шапочках. 1958 року їх вигадав бельгійський художник П'єр Калліфор для своїх коміксів. Смурфи мешкали в будинках-грибах посеред лісу, мали власну мову. Слово "смурф" вставляли у кожне речення. Значення залежало від інтонації. Наприклад: "Якого смурфа ми тут робимо?"

Фільм "Смурфики" у 3D-кінотеатрах

12 п'ятниця

"Усе, що не попса і не рок - це джаз", - вважає гітарист Сергій Богдан. Його джаз-бенд Fusion Orchestra разом із британцем Коліном Едвіном відкриють фестиваль електронної музики Moonloop.

Фестиваль електронної музики й відеоарту Moonloop, 12-14 серпня

Крим, Севастополь, пляж "Парк Перемоги"

13 субота

"Те, що я - шульга, дуже допомагає в роботі, - каже актриса московського театру "Сатирикон" Мар'яна Співак. - У мене краще розвинута права півкуля мозку, що відповідає за образне мислення. Коли вчу текст, запам'ятовую, на якій він сторінці й потім відтворюю. А от партнерам погано через мою ліворукість. На заняттях зі сценічного бою ніхто не знає, що в мене ліва сильніша. Не очікуючи, отримують добрячого ляпаса".

День шульги

14 неділя

84 гривень. коштує салат із морепродуктами "Я стану морем" у київському ресторані Ані Лорак. Інші страви теж названі на честь пісень із репертуару власниці - "Мій янгол", "Сонце", "Червона Рута". Частування з іменем самої співачки немає. Вона пояснює: "Не хочу, щоб хтось сказав офіціанту: "Хочу з'їсти Ані Лорак".

Концерт Ані Лорак

20.00, Ялта, концертний зал "Ювілейний", пров. Чорноморський, 2

Зараз ви читаєте новину «Афіша 8 - 14 серпня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі