четвер, 21 липня 2011 13:15

Афіша 25-31 липня

понеділок 25

Малювати чемпіон України та Європи з культуризму Василь Нецко взявся, коли дружина подарувала олійні фарби й мольберт. Спершу копіював картини Леонардо да Вінчі.

- Був при пологах дружини, це стало сильним стресом. Після цього мене переклинило, - каже тернополянин. - Почав малювати абстракцію.

Виставка абстрактних картин Василя Нецка, до 30 липня

Тернопіль, галерея "Бункермуз", вул. Шевченка, 1

вівторок 26

"Заарештували мене в ніч проти 13 січня 1973-го, - згадує академік Іван Дзюба. - Після роботи вирішив зайти до Світличного. Не знав, що в нього в квартирі обшук. Дзвоню у двері. Мені відкриває здоровенний чолов'яга. А там - ще з десяток. Мені так радісно кажуть: "Ну, заходьте, заходьте". А в портфелі в мене - самвидав. Місяців зо три там лежав, геть забув про нього".

Виповнюється 80 років Івану Дзюбі

середа 27

"До Євро-2012 розширюємо льотне поле. Військовий аеродром "Скнилів" віддають під аеропорт - люди вже не зможуть приходити туди на поминки", - повідомив директор львівського аеропорту Олександр Загреєв. Монумент із 77 надгробків у вигляді семикутної зірки планують перенести до каплиці при вході.

9-ті роковини трагедії під час авіашоу на Скнилівському аеродромі у Львові

четвер 28

"Безруков уже намуляв очі на екрані, - каже російський режисер Станіслав Говорухін. - Думаю, його ждуть на тому світі Пушкін і Єсенін. Тепер ще й Висоцький чекатиме".

Сергій Безруков два роки знімається у фільмі "Висоцький. Дякую, що живий" - про життя барда, поета й актора. До того в серіалах та спектаклях грав Ісуса Христа, Олександра Пушкіна й Сергія Єсеніна.

Вистава "Пушкін" у постановці Сергія Безрукова

19.00, Київ, Міжнародний центр культури та мистецтв, вул. Інститутська, 1

п'ятниця 29

"Бармени лівачать завжди, - каже київський бармен Нюта. - Але ті, хто розбавляє спиртне водою - просто не поважають клієнта. Якщо вже щось мутиш - то не за рахунок якості. Коли коньяк розбавити водою, він втрачає запах і змінює смак. А от дешевою горілкою - самі плюси".

VІ фестиваль барменів Freestyle

29-30 липня, Крим, Ялта, набережна

субота 30

"Я ношу в кишені японський радіоприймач, інколи слухаю музику. І ось раптом чую джаз. Він підкидає так, ніби в мене коліки в животі. Що за музика? Спочатку думав, це радіоперешкоди", - сказав Микита Хрущов на виставці художників-авангардистів у московському Манежі в грудні 1962 року.

X джазовий фестиваль "Jazz-Dіліжанс"

17.00, Черкаси, сквер музичного фонтану за обласною радою

неділя 31

"Хто став пияком – залишиться ним до скону, - каже 53-річний Ігор із товариства Анонімних алкоголіків Луцька. - За 20-30 днів без випивки тіло приходить у норму, розум трохи довше, а душа — все життя. Бо солоний огірок не може стати свіжим. Так і людина до останніх днів має ту залежність".

Святкове зібрання товариства Анонімних алкоголіків у Луцьку з нагоди його 22-ї річниці

30 – 31 липня, Луцьк, готель "Профспілковий", пр. Відродження 24

Зараз ви читаєте новину «Афіша 25-31 липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі